MATILDAS FÖDELSEDAG!

Japp precis som rubriken lyder så var det dagen till ära M's fördelsedag,(även hennes syster m's så grattis till henne) och detta skulle självklart firas!

Planer hade smidits och när dagen började, började även planerna förstöras då det inte fanns mycket snö kvar på backen. Mer om detta kommer senare.....

Dagen började med att vi hade ordnat ett fint kort med M på med en liten text som påminde alla om att gratta henne. Den satte vi upp på anslagstavlan och direkt när M gjorde entré i skolan åkte denna ner. Dagen rullade på med julgröt till lunch och sen film.

Sedan begav sig M hem, och A och F fortsatte dagen med bild. Efter bilden tog A och F bussen ut till S och J. Även idag lyckades A självklart med att få upp dörren på bussen som alltid......NOT! Sedan begav vi oss med buss ut till M där vi hoppade av bussen i våra snygga pulkaoutfits som vi hade fått skämmas lite lagom över på bussen. Nu började ballonger blåsas upp och vi pimpade pulkan lite och partymaskarna åkte på innan vi ringde på M's dörr och sjöng för henne. Sedan drog vi till den omtalade mördarbacken för att åka lite pulka och humöret på oss alla blev bara bättre och bättre. Men vårat tålamod pallade inte med mer en ca fem åk i pulkorna. Självklart vann födelsedagsbarnet racet i att komma längst med pulkorna, så då vart det ännu ett GRATTIS till M!

Efter pulkan begav vi oss inåt och vi tog fram fika + present som vi hade med oss. Presenten bestod av en tavla med bilder på oss tillsammans. M vart glad till en början, ända fram till det att hon såg de vackra bilderna. Dock så mjuknade hon till och "bjöd på dom". Sedan kom S nummer två som självklart också ville fira M, och efter ett tag drog vi brudar oss hemåt och vi hoppas på att M's dag fortsätter på ett bra sätt!

ännu ett GRATTIS till M!

bilder kommer eftersom att jag glömde kameran hos M, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge....

till sist vill vi säga att m är någonting extra hon.
och det är just därför vi tycker om henne så mycket.

ciao  s.m.a.f
genom a & s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0