F OCH A ÄR HEMMA IGEN

Igår kom vi äntligen hem till svensk mark igen, underbart! Nu är vi utvilade och redo att återgå till det spännade livet i Falun.. ;)

Ett mer utförligt inlägg om våra äventyr i skidbackarna kommer.

/F


OBS..

A och F befinner sig nu i vårt grannland, närmare bestämt Norge och kommer inte hem förrän på onsdag. Hur ska Sverige någonsin klara sig utan dessa två?! :O
Vi på fyra.blogg.se hoppas i alla fall att dom får det bra och kommer helst levande tillbaka hem.

ciao och hej

FREDAG

Igår var det fredag och igår gjorde vi lite allt möjligt: 
Vi började med att gå i skolan.
M
och S ägde på voilon och ukulele. (Det finns filmbevis på detta, men vi ska nog fråga någon om vi borde lägga upp filmen här på bloggen. Vi vill ju inte skämma ut oss haha)
 A och S försökte förstå sig på hur man får skolans datorer att göra som man själv vill.
Vi (eller mest F) blev utskällda två gånger ( innan engelska lektionen och  engelska lektionen) av en okänd lärare, på grund av att vi hade benen i vägen för henne när vi satt i korridoren.
Vi tittade på ondskan på engelskan.
A, S och M fixade partypresenter till partybrudsen.
M och A bussade hem till kyrkbacken.
M och S jobbade på lugnet och blev kalla om sina fingrar.( Stackars dom )
M, S och A kilade iväg på party på pumpen. (partybrudsen blev glada över våra vackra presenter)
F kom förbi.
Vi dansa dansa dansa.
M gick över åkern
A och S bussade hem.
Sedan blev saker och ting lite för personliga.


                   här är iaf 75% av fyra.blogg.se lika seriösa som vanligt

CIAO s.m.a.f

20.13 ÄR KLOCKAN

a har vaknat på sin generösa sida idag och bjuder därför på denna bild!!! (Hon är stark hon!!!)
Och snart lovar vi ett roligt inlägg.!
ciao s.m.a.f



TORSDAG

M och S sitter i skolan i väntan på att anatomin ska börja.. I morse var det filmvisning av gårdagens träning, no coments !! hihi.

Glöm inte att säga grattis och hurra till Ottilia idag, för idag är det hennes dag! Välkommen till vuxenlivet.

ciao s.m.a.f


PÅ SENASTE TIDEN

Jaa vi har ju inte bara haft våra intriger på senaste tiden utan även gjort annat. Bland annat slapp vi undan en 3,5 timmar lång film igår eftersom våran engelska lärare inte är ett tekniskt geni och det tackar vi för.

Idag började dagen med matte med våran kära L. Sedan kom våran andra käraste, SYO och hon hade goda nyheter, franskan som a och s valt på ind. valet går inte igång eftersom det bara var dom och två nötter till i hela falu kommuns gymnasiesystem som valt det. istället blir det etik och livsfrågor.

Efter detta bar det upp till träningshallen där f, g och m fotograferad medan a och s i alla fall gjorde ett försök till träning.

Engelska med h som fortfarande är fast i vinkelvolten och gör samma sak.

Möte med rektorerna om omflyttningen.  efter detta begav sig a mot tandläkaren och fick reda på att det blir räls både uppe och ner, lylos henne.

nej nu ska vi plugga en tid framöver då två inlämningsuppgifter ska lämnas in den här veckan, nu är det stressigt på id.

ciao
s.m.a.f 


WE (are) SORRY

Lugn bara lugn, detta kommer vi att lösa! Vi ligger ju trots allt på delad 2:a plats i att vara bäst (f och m ligger såklart på 1:a plats)


              (tänk att ni inte ser ett stort kryss över denna bild )

ciao a.s


Hej

Vi kommer tyvärr med en dålig nyhet, två av fyra har brutit upp och lämnat oss. Vi tycker detta är väldigt tråkigt men vi ska göra så gott vi kan i fortsättningen. F & M tar hand om denna blogg framöver, det kommer bli en stor förändring och mycket bättre inlägg. Vi hade tänkt göra en ny header och sen ta bort alla inlägg som skrivits av de två svikarna. Så bloggen blir alltså under ombyggnad ett tag, men vi gör allt vi kan påskynda processen.


(tänk att ni ser ett stort kryss över)

ciao M.F

....NOT- skämt & sido, detta är bara ett varningstecken på att de dom gjorde inte händer igen.


...

...

LÅT STÅ

LÅT STÅ

SÖNDAG

Vi tänkte bjuda på lite bilder från när a s och l var ute på vift idag.
Kameran hade tydligen lust med att ta kort med konstiga sträck i sig, hoppas ni överlever.











ps. l och s tycker om att kunna vara spontana trotts att det typ nästan bor ute på landet. ds
Ha det bra och i morgon är det skola. Som vi alla har väntat liksom
ciao s.m.a.f

IKVÄLL....

Är det film som gäller för 75% av fyra.blogg.se.

L hälsar :)

s.m.a.f


SVENSKA PÅ ENGELSKAN, HALLLÅ?!

Tjenixen och hallå. Det är Fredag i dag gott folk, hipp hipp hurra för det. Men inte nog med att det är Fredag , det är ju faktiskt Fredag den 13 idag. Ganska lärrit som s skulle ha sagt. Men eftersom att vi på fyra.blogg.se inte är så jätte skrockfulla av oss så var idag typ en helt vanlig Fredag.

S började i alla fall dagen med B:s trevliga musklektion (dock utan M buhuuu som var ute på vift), Dock en väldigt skön musiklektion, vi spelade igenom låten som vi ska spela upp nästa vecka och sedan lekte  Hx2, S och typ "gissa låten". Segraren i den tävlingen blev till slut ett utav H:en, närmare bestämt mr R. GRATTIS !!!

På anatomilektionen anlände M till skolan, tjohej. A och S drog upp till da gym för att plewta och M, F och G jobbade på som vanligt tror vi. A och S kom tillbaka efter ett tag men fick ingenting gjort på grund av att skolans datorer inte är dom bästa om man säger så.

Så här i mitten av inlägget vill vi ge en stor eloge till skolans schemaläggare som har varit så generös att göra så att id1a får sluta alla sina skolveckor med en trevlig och lärorik engelskalektion med mr K. Vi bara tackar och tackar, så tack.

Dagens engelskalektion var lite underlig, eller inte till en början för då hade vi vårt traditionella läxförhör som vanligt men efter det såg vi faktiskt på film. Okej, det var kanske inte heller det mest ovanliga som vi på idrottsprogrammet har gjort eftersom att vi ser på en hel del film, men det var faktiskt ondskan som vi såg.
Odskan, en svensk film, med svenska skådespelare, som pratar svenska och som går på svensk mark samtidigt som de andas in svensk luft. Mer svenskt kan det väl inte bli och allt detta såg vi på vår engelskalektion. Något som gjorde det hela lite roligare var att mr K, (vår lärare) sa fem minuter in i filmen:  "Jaha var det här en svensk film, det var kanske inte så bra bra?!". Men han gjorde ingenting åt saken, han satt sig bara på en bänk längre bak i klassrummet, tittade på filmduken och satte på sitt trevliga smile i fejjan. Vilken kille.

Ha en bra helg. ciao s.m.a.f

VI VILL BARA SÄGA:

Grattis och hurra på din tionde födelsedag L. Vi hoppas att den blir snäppet roligare och snäppet bättre än dina nio tidigare.


FRILUFTSDAGEN IGÅR

Igår var det friluftsdag i Bjurs som stod på Id1:s och sp1:s scheman, mycket roligt tycker vi.
På resan dit fick vi, eller ja dom som hade lust att lyssna, en riktigt bra sightseeing genom det vackra samhället Bjursås av stjärnan själv. Mycket trevligt tycker vi.
Trots att vi hade blivit lovade solsken igår av en lärare som var på bussen, var vädret inte det bästa! haha. Det typ snöade och himlen var helt jättemolning när han sa det. Vi tyckte det var ganska roligt, för det lät som om han var seriös.
Åkningen gick iaf galant, nästan som på räls faktiskt. Tyvärr vart det ingen åkning på några twilfit av något utav oss. Nu tänker ni kanske "vaddå twilfit? Det är väl bh:ar och sånt. Det heter väl twintips?!". Jovisst heter det twintips, det var bara Sofia (vem annars) som var pinsam och sa fel en gång.

Det blev en hel del fika, kiss och matpauser under dagen, men de får man ju allt ta och räkna med! Eller hur?! Plus att det är ju under kiss, fika och matpauserna som man lär känna nya bekantskaper. Något som vi gjorde igår såklart, eller alltså vi spanade in en snygg och charmig kille på cirkus 1 år. mums!! haha.

Tiden gick ganska så fort och klockan slog faktiskt 14.30 igår också och det var då bussen begav sig tillbaka till Lugnetgymnasiet. Något som f och a tyckte var väldigt skönt och enligt ryktena sägs det att de tog varsin tupplur på resvägen hem.  A och f tog alltså skolbussen hem men s, m. l, g och j stannade faktiskt kvar i Faluns Schweiz och åkte lite extra. Allt gick som på räls då också förutom när de hade anlänt till Falu stad och skulle ta ut sin packning från bussen. Men hallå ingen är perfekt
.
Dagen igår var lyckad och faktiskt tittade solen sig fram trots allt, fast typ bara en minut men vadå, bättre än inget. 


f.a.m.s


enligt guiden ska detta vara Dalarans Schweiz och vi kunde inte annat än att hålla med.

humöret var på topp.



f.g.m.l.s.a

hur det kan gå...

proppen.



m hade koll på hoppen.


lovis!


:D



s in action.


s.m


även g hade koll på hoppen.

...

Dagnens inlägg kommer i morgon. håll ut

EFTER MYCKET KRÅNGEL

Har jag nu äntligen lyckats skriva ett inlägg! Blogg.se har inte varit att leka med den senaste timmen och många svordomar har yttrats framför datorskärmen. Riktigt sent har det hunnit att bli också, men vad gör man inte för sina läsare.

Dagen började lite senare än vanligt för mig och A som valde att jobba med matte på hemmaplan istället för lektion i skolan. För mig gick det inte alls (jag sov och inte var det geometri jag drömde om direkt) men för A antar och hoppas jag att det gick bättre. Vid 10-tiden mötte vi upp S och M för lite idrott och för ovanlighetens skull fanns en kamera på plats!
Självklart bjuder vi på resultatet ;)

Kan tilläggas att M är fotografen till samtliga bilder!

Snygg klass det där.


Inga kommentarer på den här va;)


Stjärnan såklart, vet hur man ska handskas med kamerorna


Stekare? Ja.



Nej, nu dags för sängen. Puss, F

KÄRT ÅTERSEENDE MED S.M.A.F

Eftersom jag har varit i Skara i helgen tänkte jag ta igen lite och skriva ett inlägg. På Fredag morgon lämnade jag Falun för trippen mot Skara. Väl framme i Skara bodde jag oss en cykelkompis och vi ägnade helgen åt träning och lite prat om kommande cykelsäsong med en massa andra cyklister och ledare. Igår återvände jag till Falun och idag var det ett kärt återseende med s.m.a.f :D
Imorgon händer nog inte allt för mycket ut över det vanliga men man vet aldrig vad vi hittar på. Men på Onsdag, då kommer dagen vi alla har längtat efter ett bra tag nu, friluftsdagen i Bjursås som innebär slalom och bräda i i backen för våran del. Bara att hoppas på på att vädret kommer vara på våran sida. Vi får hoppas att vi kommer hem med några bilder vi kan bjuda på.
I övrigt får vi väl passa på att önska dagens namnsdagsbarn grattis, Fanny och Francisca.



bilden bjuder m, j och l på : )



hare bra från a

IN SCHOOL

Tjenis alla trogna läsare, nu sitter vi här i skolan och väntar på datakunskap med siwan och marie inte nog med detta f har prov. Men  m har ännu inte anlänt till skolan efter gårdagens jävligheter som s också var delaktig i (förlust).
Om ni har tråkigt så kan ni underhålla er med att säga "köp hav stol tio" på engelska :D ett hett tips från redaktionen.

aja ha en bra dag för de ska då vi ha, hörs senare idag!

s.a.f

NATTLIGT INLÄGG

Det höll på att bli ett långt nattligt inlägg publicerat men så pallade jag inte att skriva klart det. Nytt läsarrekord igår iallafall! Jättekul ;)

Inget umgänge tillsammans för fyra den här helgen då vi har varit utspridda på olika ställen och förskylningar har härjat vilt. Detta tar vi dock igen nästa helg hoppas jag? Då är förhoppningsvis S mer på benen och jag feberfri! 
Någon sjukdom är absolut inte tillåten för någon ur fyra på onsdag, då är det nämligen dags för friluftsdag i Bjursås och det kommer att bli kung.

Nu är klockan sent och jag tänker dra mig, blev lite uppdatering på bloggfronten iallafall.
/F


SJUTTIOFEM PROCENT

Det har varit en ganska seg dag idag så det finns inte så mycket att berätta. 50% av fyra.blogg.se hade musik på morgonen med larsa l och h sedan tillkom 25%. Sedan hände det inte så mycket mer. Vi hade anatomi lunch och engelska, thats it liksom.
Ni som kan räkna någorlunda bra, har säkert redan räknat ut att 50% + 25% bara blir 75%. Alltså saknas det 25% för att det ska bli 100%. Och nu undrar kanske ni vem och vart den 25%-aren är någonstans. Hon går under namnet a och befinner sig just för tillfället i skara någonstans och cyklar och pratar- (Det var ungefär så hon sa till mig när jag frågade.)
Vi, alltså alla förutom a hoppas att hon har det bra och att hon kommer att komma ihåg oss, sen när hon kommer tillbaka.
En sista sak innan jag säger ciao och så är att ifall någon av er har värsta super-kuren som gör att man blir frisk från feber och förkylning så får ni gärna höra av er för jag vet nämligen typ tre personer som skulle bli väldigt glada då. (typ f och m och jag )
ciao s

vi vill bara säga hej

Idag har vi bara inte mycket mer att säga än att s ochbara är sjuk och vi bara saknar dom. Dagen består bara av pasta tricolore i stora mängder, bara mums. Nu återstår bara svenska och matte sen är det bara slut för dagen.
Nu vill vi bara säga hejdå.

hejdå från bara m & a

FÖRLÅT FÖR IGÅR

Vi fick klagomål av våra läsare idag om att vi inte la in ett inlägg igår så nu ska vi försöka gottgöra detta genom att vi  kommer att avslöja en hemlighet  i slutet av detta inlägg.
Igår gick vi nog igenom den  jobbigaste, hårdaste, den mest krävande men framför allt det längsta skoldagen som vi i ID1A har gått igenom ever.  Vi började kl nollnio.nollnoll med att lyssna på cirkus 1½ timmes föredrag om ätstörningar. Vi missade alltså träningsläran med Björn och datakunskapen med Siwan och Marie. Efter vistelsen i aulan gick vi och åt och sen lämnade vi in våra iv-val och m tog då chansen att prova den checka pälsen som tillhör mattesnillet själv alltså vår mentors L. Det blev inte så mkt mer skola för våran del efter detta. Klassen satt utanför aulan och väntade på att vi skulle ha temaeftermiddag men ingen kom så vi gick. Eller jag och a tog cykeln (eller det var mest a som cyklade eftersom jag satt där bak) ner till stan medan f och tog bussen ner.
Väl nere på stan fick vi syn på en kändis som senare hängde på oss flickor och tog en glass. Det var trevligt. Några fler från klassen träffade vi också på.
Skoldagen idag bestod inte heller av så mkt. Vi hade en mattelektion på morgonen, 45 minuters rast, en svensklektion som bestod av att läsa karl Bertils julafton och efter det gick vi och åt och efter det  the end
Hemligheten som vi skulle avslöja är attatt j och j fann varandra bra på partyt@utlänningarna.island Roligt va? !
Vi bjuder på två vackra bilder idag, eller vi och vi m och kändisen som vi hittade på stan bjuder på varsin bild. Mkt snällt av dom tycker jag.

  
 
jusstja, det dära med att vi hade en hård skoldag i måndags, det var lögn, eller snarare ironi fast det förstod ni kanske redan. ciao s

DAGEN EFTER RAJTANTAJTAN.....

hej alla kära läsare,
Först vill vi bara tacka er alla som läser våran blogg och tro det eller ej vi hade läsarrekord i fredags men antalet är dock hemligt tills vidare. Igår var vi hos islänningarna på lite klassparty, eller klass och klass många andra dök upp men det var trevligt. Kvällen var över lag lyckad och alla trivdes allra helst när mr.r drog våra favorit låtar.. Hoppas eran kväll var lika bra som våran.

aja nu ska vi kila och titta lite på bandy, hare bäst!!

ciao a.s


RSS 2.0