STOPPA PRESSARNA VI GJORDE NÅGOT ANNAT PÅ ENELSKALEKTIONEN

... det var typ det jag ville säga. Plus att det är Fredag nu, till och med Fredag kväll och det är något som vi på fyra.blogg.se tycker väldigt mycket om.  Ha en bra helg allesammans för det tänker då i alla fall vi ha.
ciao s

Tjenis....

eller godmorgon eller vad man nu vill säga. M, S och H är i skolan och har vart det ett bra tag där dom ägnar tiden åt musik, vi får hoppas att dom kan skapa något lika stämningsfyllt som 1740 som vi kanske kan få ett litet smakprov på någon gång? a och f har ägnat morgonen åt att sova eftersom vi hade bild igår eftermiddag medan de andra var och kikade på bandy. Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända mer en lektion med A-T och självklart avslutas fredagen med engelska med K, alltid lika spännande vad han ska hitta på för nytt arbete åt oss eller inte eftersom vi gör samma sak varje gång.

vi hörs kanske i skolan,

ciao a

"a shot at love with..."

tjenixen!
enligt en önskan av några fans så är det dags för M att fixa ett helt eget inlägg, får väll se hur det nu går...
första dagen för mig tillsammans med hela klassen nu när jag är tillbaka och detta kommer firas på lördag då det blir lite rajtan, kul!
dagen började med träning, sedan blev det anatomi i ca två timmar. en riktig höjdare, men där fick vi inte så mycket gjort. eller inte jag, F & G men resten gjorde en hel del. sedan när resten hade bild så tog jag, S & våran nya "medlem" mr H doserna ner mot bandyplanen för att se bjursås möta britsarvet i bandy. men på vägen genom hela skolan så stoppades H av en paparazzi som försökte filma honom, han höll för sitt ansikte och gick snabbt därifrån. som tur så är H van med detta så han vet hur det ska handskas. det var även P som dömde den otroligt jämna matchen mellan bjurs och brits, men till slut så blev det vinst för brits vilket H inte tyckte var så vidare. sedan väntade vi in P för att vi skulle gå upp mot visitors center och värma oss med en varm choklad, typ. men på väg dig så möttes vi av ett starkt välkomnande av A som hängde på oss upp dit. sedan kom även våran kära klasskompis T dit och sällskapade oss under den trevliga fikastunden. efter ett tag så bar sig jag & S mot bussen och hade turen att hamna på samma buss som A's kompis ner till stan, till och med sätena bakom- wiiie! sedan blev det bussbyte till kära 701an och även då fick vi ett trevligt sällskap nämligen av våran vän A och vi skulle av på samma hållplats, så det blev även där en trevlig och lång resa tillsammans. trevlig dag med trevligt sällskap!

Dagens låt:
"1740"- mr H


mycket folk var och hejade fram brits till storseger och hejade fram bjurs till loosers, kul tycker jag.

bra att det är mycket publik och hejar fram brits till vinnare och bjurs till förlorare,
kul tycker jag!



M,S,R

toodles M


GODMORGON!

Vad gör man om inte klickar in sig på bloggen det första man gör på morgonen - och får den glädjande nyheten att M är tillbaka! Då är vi förhoppningsvis fyra igen på torsdag då ;)

Jag och A är som sagt helt lediga idag och för min del blev det till att sova bort hela förmiddagen. För A's del kan jag sätta många kronor på att hon redan har hunnit med att cykla, ta en joggingtur, åka skidor, lite styrketräning och kanske en promenad? Jag siktar istället in mig på ett friskispass ikväll, danspasset klockan 20.15 blir det så om någon vill haka på - hör av er!

Gårdagens diskussion i klassen var föresten vad man skulle göra om man bara hade 24 timmar kvar att leva, lite blandade åsikter kom upp... Så ta er en funderare ni med och kommentera! :)

Dags att dra, puss från F


IN SCHOOL

Stoppa pressarna M är tillbaka !!!!!!!! Hon prickade in den bästa dagen att komma tillbaka på om man säger så. Eftersom att vi bara hade en lektion idag och det var  träning och vi fick ledigt från både matten och svenskan för att lena är sjuk och att nina var snäll.
F och A ligger nog hemma och sover nu, eller kanske inte A som säkerligen är ute i skidspåren och pumpar. Men aja i skolan är dom i alla fall inte och synd för dom eftersom att det är där det händer, iskolan alltså.
Nu ska vi käka lasagne, mums, och sen ska vi dra hem.
Auf wiedersehn, S.M.


IDAG.....

har det inte hänt allt för mycket, m är fortfarande sjuk vilket vi inte alls tycker om. dagen började med film om någon slags förintelse, nästan så att den var bättre än p.s I love you( tycker då inte s), efter filmen begav vi oss mot lugnet eftersom att det var dags för simmning och hör och häpnad f var med och hon doppade till och med håret! Alla överlevde utan att drunkna puh. efter badet väntade engelska och svenska där vi kollade på film, i väntan på detta gick det djupa disskusioner innom ID1A; vad skulle du göra om du bara hade en dag kvar att leva? ;O vi kom nog dock inte fram till något allt för bra......

ja vi får väl önska s som ska till skolan på träning imorgon lycka till medan a och f har helledigt och vet man aldrig med i väntan på att hon ska bli frisk :D

vi får be om ursäkt för den dåliga kvalitén men bilden ska föreställa våra ben,

ciao a

IDAG HAR VI BESÖKT VÄRDLENS SNYGGASTE HÖNS

Det finns väl inte så mycket att säga om dagens skoldag, inte mer än att vi kikade på supersice me på Björns lektion. att jag och A gjorde siwans datakunskapsprov (den lektionen var då iaf en klass för sig och då menar jag inte på ett bra sätt, hehe) och att vi fick lov att sanna kvar i skolan efter lunch för att vi skulle få information i aulan. Aja efter skolan tog iaf jag och A bussen hem till M. Vi kände på så vis att en sjukling också har rätt till lite "inside information" om saker och ting här i världen + att vi hon behövde något att sysselsätta sig med så vi tog med en tindning och choklad, tralala. Vi sa också hej till hönsen på gården. Det var trevligt. Justja, f är inte död eller något sånt hon åkte bara direkt till sin ponny efter skolan. ciao s


@ a´s house

hej alla trogna läsare, idag känner vi att vi har tappat en fjärdedel (inte vår kroppsvikt) utan m är fortfarande för sjuk för att få umgås med de bästa (oss). planerna för kvällen var egentligen bio men eftersom ingen kände sig på biohumör fast egentligen var det  kanske så att filmen som vi ville se hade slutat gått, så istället underhåller vi oss med p.s I love you och tyvärr rappen vi blev inte lika berörda av filmen som dig.

eftersom sofias skavsår satte stopp för den planerad cupen i sundsvall så kände hon att hon behövde motionera på annat sätt ;D


p.s hon sitter på en cykel om ni undrar.

CIAO s.a.f


VAD HAR HÄNT LIKSOM?!

Jo denna skolvecka har inte varit sig lik. För det första så har m varit sjuk hela veckan. Poor her :(. Det går rykten på stan om  att hon knarkar penselin och gör sönder mobiltelefoner. Men som sagt det är bara rykten.
Men the big change är att vi har pluggat tyyyyp hela veckan. Japp det är sant, vi idrottskvinnor (om man nu kan kalla oss för det) har prov och läxor ibland också som vanligt folk. Det är alltså detta som är förklaringen till den enormt dåliga uppdateringen av bloggen den här veckan.  Sen får vi inte glömma att vi hade coopers test i tisdags och det förklarar ju en hel del. hihi. Denna vecka har också medfört sig en ny upptäck nämligen: facka ur!. Det är inte så farligt som det låter. Det är en smssignal som man kan likna med ett durrande disco typ. Ganska cool tycker vi, men kan i vissa lägen vara väldigt irriterande.  Imorgon är det fredag gått folk och det gillar vi.                  ciao ciao

FRIDAY

idag började jag (s) och m kl 8,30 i skolan . medan a och f hade den turen att de började fyra timmar senare, snarare 12.20. lucky them liksom. Fast jag och m hade det ganska roligt under dessa fyra timmar trots allt. vi hade musik först och ojojoj vad vi rockade. vi saknade dock vår singstar j menmen man kan ju inte få allt liksom. vad gjorde vi sen? jo, eftersom att a-t tydligen inte ville umgås med Id1a i 1½ timme ungefär så fördrivde vi tiden i biblioteket och i matsalen istället. men vi ska inte klaga, för att det var ganska så jättekul (+att vi slapp ha lektion) och vi skrattade ganska många gånger om man säger så. till sist anlände aoch f till skolan och det var dax för some english .weee.
jusstja efter skolan så drog a, m och jag ner till stan (f bangade) och strosa lite. och allt slutade med att vi alla tre faktiskt blev ett par byxor rikare. (vi köpte alltså ett par byxor var). Jag och a gjorde världens fynd på rean det gjorde dock inte m fast hon gjorde ett fynd trots att dom inte var på rean. jaja nog pratat om detta.



vi har utsätt dagens stjärna,  nej veckans stjärna, eller snarare året stjärna, äch vi drar till på hela livets stjärna. det är durududurududu (fanfar)  H.R. han spelar hockey och tycker inte om att bli slagen i magen. 



ha en bra helg  ciaociao s

IN SCHOOL

jag säger bara dagens engelska lektion  OJOJOJ! hahahahahahhaha
 ciao s

IN SCHOOL

Idag är det måndag och det går en sorgsam våg genom ID1A eftersom varken korsnäs eller falu fk gick vidare i smkvalet som vi skrev om igår. Inte nog med detta, vår allas älskade m  är sjuk idag och det märks. krya på dig !
Några utlåtande från gårdagens förlorare om kvalet kommer inte att existera på grund av de stora besvikelserna. Men jag kan nog säga från både mig (s) och m att vi helt enkelt borde ha vunnit. ....
Nu ska vi dra upp till sporthallen för vi går ju trots allt på idrottsprogrammet.
ciao
s.a.f (som saknar m )


FUTSAL

Idag är det kval till futsal SM som gäller för m och s och de två första matcherna bevittnades självklart av a och g men dock inte f eftersom hon jobber stenhårt med den omtalade engelska uppsatsen. I de två första gruppsspels matcherna blev det vinst mot Slätta och Mora, en till gruppsspels match återstår klockan nu ungefär :D Så vi får önska dom lycka till och hoppas på att dom kommer till semi som spelas lite senare idag.

Det som också kan tilläggas är att s och m var GRYMMA och dom två tillsammans stod för MÅÅÅNGA mål! Resten av laget gjorde också bra ifrån sig : )

Ytterligare rapport från futsal kommer antagligen lite senare ikväll eller imorgon från skolan, då vi nog kan bjuda på lite uttalande från spelarna själv och självklart slutresultatet av det hela.



CIAO a

@LAN, MB'S HOUSE

vi är på lan.

HAPPY NEW YEAR

Äntligen har vi tagit oss tid till att skriva det efterängtade inlägget om nyårsafton.
dagen började i pulkabacken med s m h och a.





fullfart var det i backen iaf och kanonkul om man frågar matilda. 
vi traskade senare hem till a. tiden gick och när klockan typ slog sex anlände f to the buildning .












     här har ni oss alla fyra och f syns ju väldigt mycket som ni ser


                          på väg ner på stan där det hände grejer

för er som inte orkar kolla på alla bilder som vi just ha lagt upp så har vi
gjort ett najsigt collage (här nedan) som sammarfattar kvällen rätt bra.


på återseende ciao s.m.a.f.
 

BACK IN SCHOOL

Tjena. Nu sitter vi här åter igen. Vi vill härmed be om ursäkt för vår dåliga blogglust. Men vi som vilka bloggare som helst måste också få ta en paus. Vi vill välkomna den nya tjejen i klassen, vi har pratat med henne SÅ mycket. Men hon kan nog bli en av oss... hehe. Tro det eller ej så måste vi gå och plugga nu, vi går ju trots allt idrottsklass.

ciao s.m.a.f.

...

Lugn bara lugn. Inlägget om nyårsafton kommer innom kort. Men redan nu kan jag säga att våran dag/kväll/natt blev lyckad. Hoppas eran var lika så. ciaociao

RSS 2.0