HÄLSNING FRÅN BELGIEN

Okej här kommer några rader från mig i Belgien som för övrigt bjuder på dåligt väder. Vi har firat valborg med att hittills testat banorna inför tävlingen på lördag som innebar ett lerbad: ) Ikväll anländer massören hit så då blire massage och sen antagligen en film.

Börjar få lite hemlängtan nu, men ha det så trevligt ikväll allihopa!

CIAO a

Pluggar

Idag har vi nog alla drabbats av at-damp. För er som inte vet så är det något mycket hemskt. Man vill inte ens att det ska drabba sin värsta fiende. På grund av at-dampet så blir detta inlägg inte länge än så här.

Men L och S har tagit några pluggbilder precis som dom gärna vill bjuda på.


fint eller vad säger ni?!

ciao s.m.a.f(l)

hihi

titta vad jag hittade


















ciao s.m.a.f

tisdag, kul

Hej alla monsterdiggare. Solen skiner och här sitter jag inne vid en dator. Jag kanske är dum i hela mitt huvud och det är jag säkerligen men för mig kvittar det eftersom att ni vet ju inte vem det är som skriver det här inlägget ;) hihi.

Vår skoldag var bra, vi hade lite matte på morgonen och på klassrådet tyckte herr sax att vi skulle samla in 20 kr var varje fredag till en klasskassa. Hans mun tyckte att pengarna skulle sparas till en resa i trean men hans ögon tyckte att pengarna skulle gå till någonting helt annat... haha, kul.
På träningen blev det mördarabacken och lite telefondejtning, kul.
Engelskan gick som den gick och någon svenska hade vi inte eftersom n tydligen är sjukskriven denna vecka. fett med okul ;)

Efter skolan blev det raka vägen hem för vissa, vissa drog till borlänge och vissa missade bussen och fick för sig att gå hem trots att det bara var 10 minuter kvar tills nästa buss gick. Vissa personer är helt klart konstiga.


Jusstja vissa är ju i en skog i ett annat land också . kul

ciao s.m.a.f

Örnen har landat :D


kul kul kul :)

ciao s.m.a.f

lyckospark

Idag har dessa två korvätande blondiner seriepremiär. Se nu till och vinn för fasen. LYCKA TILL!!!
 


Fett snygg bild vi vet, och det är just därför vi lägger upp den!!!
ciao s.m.a.f

slumdog millionaire

I torsdag var m och s på bio som ni kanske kommer ihåg om ni har ett fungerande minne. Filmen som de såg på var  "Slumdog millionaire". Filmen var helt okej tyckte dem men kanske inte topp 10 i världen liksom. Trevligt hade dem iaf och smarta var dem också.  vaddå smarta?! tänker ni kanske men vi tycker iaf att vi var smarta som gjorde egen kombinerad dipp och så men det tyckte ingen annan. ALLA kommenterade vår tillagning. haha men det är väl sånt som händer när folk blir avundsjuka ;) ...

ciao s.m.a.f

helghelghelg

Nu är det helg gott folk. Jabadabado, :D

Vi startade fredagen med att skriva nationellt prov i engelska och det gck nog helt okej. Helt okej för att inte ha kunnat så mycket engelska i alla fall. Sen får vi väl tacka läraren som lämnade ut proven till oss och som sedan stack där ifrån, hihi sånt gillar vi.

Nu befinner sig M i stockholm och lever livets glada dagar. Hon hälsar på lite kusiner med kusiner. De var på en finfin teaterföreställning idag men så vitt jag vet så rymde hon där ifrån i pausen. Den flickan kan hon. haha

dagen till ära blev det denna bild och flickan bakom grisen saknar vi

ps. om ni vill se en väldigt vacker flicka kan ni slå upp sida 28 i falu kuriren. hihi ;) ds.

ciao s.m.a.f

movietime

Snart är det träning och sen blir det bio med korsnäsgirlsen för dessa töser och vilken film de ska se kommer de inte riktigt ihåg.



ciao s.m.a.f

ojojoj

F stordejtade i matsalen



ciao s.m.a.f


snart helggggg

Tjenixen. Nu har A lämnat oss igen... Men det äre väll värt? För er som inte vet så är hon på landslagsläger, riktigt coolt tycker vi. För hennes del bär det först av till Holland och sen till Belgien för att steka lite. 


Idag hedrade S, A's frånvaro genom att ta en cykeltur till och från skolan, inte dåligt.
Först var det träning och sedan blev det anatomi. AT blev lite lurad  och från och med nu tror hon att J har världens största lungor med bra kondition. Kort skoldag blev det ju iallafall, eller för vissa. S & M slutade väll runt kvart över ett medans F blev kvar och målade.



S kan de där med att ta kort...

ciao s.m.a.f


VIDEO PREMIÄR

Idag har vi avklarat ett svenskaprov, grattis till oss. VI har också pussat A adjö för att nu snart är hon på väg till skara och sen i morgon bär hon av till främmande länder där det ska cyklas en himla massa meter med sverigedräkten på. :D LYCKA TILL

Nu är det rykta fiddolina och spela fotboll som gäller.  Ha en bra dag och hoppas ni gillar denna otroligt vackra film som spelades in igår.



Ciao s.m.a.f

SKOJ

Det var här det hände: 2009-04-21

L8er s.m.a.f

TISDAG MED HÄST

Hallå och hallej.
Vi har gått i skolan idag också tror det eller ej. En helt vanlig tisdag har det varit med ett väldigt antuseastiskt klassråd på matten, "bortsprungna" papper i matsalen och sms-lan på svenskan, för vissa utvalda i alla fall.  Fett kul jao.

Efter skolan tog  A, S och M med sig lördagens födelsedagsbarn hem till A och där vart det kalas må jag säga, eller snarare partybarty. hihi.  F fick i alla fall världens finaste häst i present som hon provred på direkten. I morgon lägger vi upp en finfin film på denna ridtur. :D  skoj.

När vi kände oss partyklara drog vi ner en sväng på stan. Efter cirkus en timme drog S och M  iväg till dalavallen och F var nära på att följa med men hon bangade drog hem istället. Men A vad gjorde hon? ! Ja vad gjorde hon egentligen?! Om ni träffar på henne någon gång så kan ni ju ta och fråga henne.

Och idag är det F som bjuder på dagens bilder
   
Ciao s.m.a.f

TRALA LA LA LAAA

Den här gamla partydängan får stå för våran dag!! haha

Ciao s.m.a.f

MAXTEST

Hej nu springer G för full fart, svettas gör hon nog också. Kul kul. Nu ska as ut och steka lite!
ciao s.m.a.f.

ETT BRA SLUT PÅ LOVET!


Så här ser en glad A ut!
Denna bild får avsluta ett lov som vi fyra inte har tillbringat allt för många dagar tillsammans på men lika glada är  vi för det, eller?!
CIAO S.M.A.F

GRATTIS OCH HÄSTHURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG F

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

                  CIAO S.M.A.F

FREDAG

Dagens aktiviteter förblir hemliga tills vidare. Hihi

L8er s.m.a.f

TORSDAG

Idag är det torsdag. woow säger vi.
Idag har falun äntligen fått tillbaka sina tre skönheter. Och då tänkte vi främst på M, S och A såklart ;)

M och S vill hälsa att de har haft det fett med bra i sälen. Vädret har väl kanske inte varit på topp precis men vad 17, ner för backen kom dem i alla fall.
De har sagt fett alldeles för många gånger och åkt lift har det också gjort nästan lite för mycket men hallå ett liftkort är väl till för att användas eller?!
Gårdagens I-landproblem enligt Fanny 12 år var i alla fall att bokstaven s finns i ordet läspa . Hur dum får man vara liksom?! som en av våra älskade lärare skulle ha sagt. Fett kul om du frågar oss. (M och S)






A vill hälsa att hon har haft det bra, att hon har cyklat en himla massa mil och att det är fett skönt att sova i hennes egna säng. Sorgligt nog får hon bara sova i hennes säng en natt för i morgon drar hon vidare för mer cykelåkning. Den bruden kan hon.

ciao och godnatt s.m.a.f

IN SEALEN

Hej. Här kommer ett ilägg, eller  nej vi mena inlägg. Nu är S och M iallafall i sälen och steker utan sol, funkar det också. A gör detsamma fast på mallis men med sol, ibland iallafall. Och till slut F, jaaaaa vem vet var vi har henne.

Dagen; Vi gick upp strax före klockan sex och tog en liten springrunda till hundfjället och tillbaka.... NOT.
Vi gick upp klockan nio och då blev det frulle och sedan bar det ut i backarna. Trevlig dag även fast inte vädret var toppen.

Något som förgyllde dagen var den lilla incidenten. Stanna, vi, hav, stol, tio - säg det på engelska så blire kul. Eller det tyckte iallafall vi hehe.



ciao s.m.a.f


PÅSK



och bara så att ni vet så kommer det nog bli snålt med uppdatering på denna fantastiska blogg de närmaste dagarna.
Sorligt men sant vi vet men det finns inte så mycket att göra åt saken för att A är ju på mallis M och S drar snart till sälen och F bara rider och rider.

hihi hoppas ni överlever!!! 

Ps. F fyller 17 bast om en vecka precis. Viktigt att komma ihåg. ds

ciao s.m.a.f

IDAG

idag har solen skinit en himla massa
idag har S och M  vunnit en match. tjohej och tummen upp
idag fyller S katt 12 år. fett coolt.
idag har F packat och packat och sånt för i morgon ska hon till karlstad och rida pålle. wiiiie
idag saknar vi stekbrudarna (A och L) lite extra mycket.
idag har M dragit i väg till vansbro
idag har F och S fackat ur på saker och ting

ciao s.m.a.f

EN BRA KVÄLL

Igår kväll vara det smörgåsparty hos skinkur, med ostur och smörur. Fett nice jao. Vi tittade på film och åt is (gass på svenska dårå). Vi spanade också in M:s apvita och nyinköpta doser och drog några "vackra" akord på den blåa partyguran. Roligt hade vi i alla fall men sen slog klockan: dax att åka hem så  vi åkte hem. S vann racet, om vem som kom hem först och M kom tvåa och sist.



partyguran som var farten i går

ciao s.m.a.f

FIN UTMÄRKELSE TILL TVÅ AV FYRA


Vi vill tacka våra mammor och pappor
eller mest våra mammor
eller vill vi verkligen det?! haha.
För diverse eftersnack och sånt hänvisar vi till våran wannabe fyra.blogg.se blogg

Ciao s.m.a.f


KVÄLL

Idag ger vi ett fett stort minus till regnet som bara öste och öste ner när m och s tränade ikväll. Fett blött var det.

Svar på kommentaren om vad smaf och g är för något:
- Det är inget mindre än sofia matilda anna frida och gudrun. Så nu vet ni det också. Underbart!



Och med den här otroligt snygga bilden, som vi för övrigt tog förra veckan, vill vi förmedla er om att det regnar i Sverige där vi är och att det är fett mycket sol i Malaysia där L är. Kul

L8ter och godnatt från s.m.a.f

PÅSKLOVET FIRADES SÅ KLART GENOM ATT

M, S, F och G drog ner till stan och åt en himla massa god glass. Glassigt värre må jag säga.
Och bara så att ni vet så fastnade inte f på en enda bild :O

   
 


 
                       fullt seriösa brudar gillar vi!

ciao s.m.a.f

SKOLAN IDAG

ID1A har gjort det igen, gjort ett kasst mattprov alltså. Vi fick reda på det idag på mattelektionen och Granath var inte så jätteglad om man säger så. Men men det är väl bara att komma igen hihi. Förresten så gick det inte kasst för alla i ID1A på det här matteprovet. Det gick nämligen bättre för två stycken, eller hur många det nu var. Grattis till dom i alla fall.

Tack vare denna mattelektion så kom ID1A närmare varandra som klass, enligt vissa. haha. Granath och Saxen var ute i korridoren och gick igenom hans prov och då passade resten av klassen på att ta sitt pick och pack och hoppa ut genom fönstret. Saxen möttes alltså av ett astomt klassrum när han skulle hämta Kochen som skulle gå ut till Granath.
Granath och Saxen trodde inte sina ögon men sen konstaterade Granath att vi nog hade gått ut genom fönstret. Smart tjej må jag säga.

Lite så där småroligt var det i alla fall och det är ju bara påsk en gång om året. Så vad 17.
Vi har PÅSKLOV NU btw. :D :D :D


Fröken Island kan inte bara räkna matte på mattelektiononerna.

Ciao s.m.a.f

IN SCHOOL

Hallå där. Vi har precis ätit ett litet påskbord, mumsigt.
Vad har hänt sen igår? G är nyklippt och vi har fått ett livstecken i från A.

Vi fick just reda på att vi har fått isländska fans som läser våran blogg, roligt tycker vi.
Dagens feta plus: Att vi slutar om 2h och 40min = påsklov, wiiiiiiiiie.

Veckans babe: Gisli Brynjarsson

Foto: Gudrun

PS.  P är nästan lika bra som tjejerna på att skjuta. DS.
ciao S.M.(A).F.(G)


GODNATT

Två, fett snygga, krigsmålningar och en käke som gör ont, det var s och m:s kväll det. Kul kul. S och m hoppas på att f:s kväll var lika bra. Men vi har ju som på känn att den kommer att sluta lyckligt i alla fall. :)
Godnatt från s.m.a.f.

VÅR VÅR VÅR VÅR

Tjenxen och hallå, idag är det tisdag och solen steker på som aldrig förr. Det är vår på riktigt nu. WEEEEEI!!. Fast än har vi ju inte sett någon tussilago eller så men det kommer, det kommer ;)
Idag fick vi höra av en våra läsare att personen i fråga tycker väldigt mycket om våran blogg och det tackar vi så mycket för. hihi.

A är ju, som ni alla borde veta vid det här laget, på mallis och förbättrar på den snygga cykelbrännan. Men det är inte bara hon som är borta. I natt/morse försvann lill-skiten, även kallad L, i från oss och Sverige. Hon är nämligen i Malaysia nu och steker på. Härligt härligt - för henne alltså.

Idag bjuder vi på några riktigt fina superbilder. Se och njuuuut, tutelifruuuuut

     

    


ciao s.m.a.f
 

GODNATT

Det soliga vädret är orsaken till att vi inte har lagt upp något inlägg idag efter skolan. Men vi tror faktiskt att ni har överlevt...
Idag har nog F hälsat och klappat på det andra F:et (hennes häst). S och M har nog stekt på kopparvallen samtidigtt som de har sparkat boll. - ruuuuligt som jonni skulle ha sagt. Förövrigt så är han och gisli på Island. Coolt.

godnatt s.m.a.f

I SKOLAN

1:a provet är nu avklarat och nu är det bara ett kvar då. tjohoo.
(siwan var ju som vanligt på toppenhumör idag)


CIAO S.M.A.F

IN SCHOOL

Hallå där. Nu är vi tillbaka i skolan efter en skön och solig helg. Men dock är vi inte fulltaliga, A is gone. Hon är på väg till mallis men hennes väska har bytt rikting och är på väg till gran canaria, sicken otur.
Nu har vi kost och träning men B är inte här, så nu dansar råttorna på bordet - kul kul. F & S ska ha prov med siwan snart och då kommer M plugga matte. Vi saknar våran A, men tyvärr finns det inte så mycket att göra åt saken.


Så här ser det ut i mallis just nu, regnigt och eländigt.

ciao S.M.(A).F

SÖNDAG

Idag har vi gjort lite allt möjligt.
F
har stekt i valbo.
M har kommit 3:a i örebrocupen Grattis.
S har förlorat en fotbollsmatch i en stad där det inte fanns någon sol.
A har packat och vägt mallisväskan. För inatt flyger hon i väg.

StekA säger hejdå vi ses i framtiden. Tuuuudels

Godnatt /s.m.a.f

CRUSING

Igår var det crusing som gällde för s och a och självklart så var kameran med.
Observera dock att crusingen var på cyklar.

 




Kvällen slutade glassigt med varsin glass på gröna sköna mcdonalds där det var på tok för mycket folk som hängde. A träffade i alla fall på en gammal kamrat. Sicken snubbe, ohyeah.

CIAO S.M.A.F




M OCH L DEJTAR KÄNDISAR

Hej och hallå, idag är det lördag och ännu en solig dag. Vi tre som är hemma passar därför på att jobba på brännan medan m ochdejtar kändisar och lever lyxlivet nere i Örebro.
Enligt rykterna är det lite kallare på f's balkong än på våra andras men det är bara rykten.

Kvällen igår bjöd på film, (en dålig film som egentligen inte var en film och en bra film), godis (vindruvor för s), saknad efter m och en biltur. Kul kul kul


så här ser det ut  när raggarna själva är i farten

L8er s.m.a.f

DET LUKTAR KOSKIT PÅ GRÄSMATTORNA, DET ÄR VÅR I FALUN!

Idag blev det glass i vårsolen, mums!
(eftersom S var plewtarn själv fastnade hon tyvärr inte på bild, bara så att ni vet liksom)




flyger planet in i solen? kan det verkligen göra det i sverige?!

Men tyvärr har M lämnat oss över helgen för innebandycup, lycka till!

CIAO S.M.A.F

GODMORGON

God morgon alla läsare,

Idag är det torsdag vilket innebär skolans kortaste dag. Hur vi ska ta vara på den vet vi inte riktigt än mer än att vi självklart ska ha lektion med AT.
Hur som helst är vi glada att våren är här och se till att ta vara på vårdagarna för det ska vi göra :)
Ha en bra torsdag allihopa!

Ciao S.M.A.F

SÅ SANT SOM DET VAR SAGT

Idag vill vi bara säga som dom på AA (andra avenyn) gör:
"Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"

jaaaap s kan om hon så vill


Ciao  S.M.A.F

 


MÄN SOM HATAR KVINNOR

Så här tyckte vi om filmen som  vi såg igår

M
Magnifik

S
Bra, lång och läskig
(Blev rädd redan i förtexterna, fast det berodde kanske inte så mycket på filmen)

A
En film som jag starkt kan rekommendera.

L
Bra, spännande och läskig.
(Ja, 10åringen kom faktiskt in i biosalongen tillslut, trots att det var 15årsgräns.
Hon vill därför tacka sin trogne vän Lennart för hans enorma stöd)

ciao s.m.a.f

RSS 2.0