DAN FÖRE DAGEN MED STORT N

Nu var det nästan en megahel vecka sedan vi la upp ett inlägg och det är vi väldigt ledsna för. Men ingen här i världen är väl perfekt? eller jo, skulle möjligen vara vi fyra då men efter detta börjar man ju faktiskt bli lite sått osäker. aja.
I morgon är det iaf nyårsafton och om ni av någon konstig anledning har missat det så fick ni veta det nu, bra va?!
Morgondagen ska iaf firas och det gör vi med pulkaåkning, korvätning (jag tar med mig machmellows bara så att ni vet hihi) middag på hemlig addres och andra trevligheter. och allt detta sker med smafs närvaro (förutom vid pulkaåkningen och sen blir vi ju en till )
hur som hellst  tror jag att morgondagen kommer att bli kanon och mer detaljer om imorgon kommer säkerligen upp på denna marvelousa bloggen innom en snar framtid.

/S

Julafton

Dålig uppdatering från vår sida men här kommer ett litet livtecken iallafall...

Hoppas att Ni har haft en riktig superjulafton med många fina julklappar. För min del har jag firat julen hemma med familjen och tackolov helt utan några hysteriska släktingar. Vart de andra befinner sig har jag dock ingen riktig koll på men jag hoppas att de har haft det lika trevligt som jag!

Nu stundar snart mellandagsrean och jag har (minst) bokat A för shopping i falustad men ju fler som hakar på desto bättre.. ;)
Nej, nu är det dags för mig att fortsätta det sociala med familjen, och lite senare dejta kudden.

/F



BILDER

Hej alla coola typer där ute och alla ni andra. Nu tänkte vi bjuda på några bilder från torsdagens roligheter. Vi hoppas att ni mår bra och att ni alla håller tummarna för att det blir en massa snö på julafton
ciaociao s


allt började någon dag innan när vi firrade den vackra presenten
         jag och F körde stenhårt med blundposen
 
 
    här är jag och än en gång, men nu taggade för
                                busspåstigning


                                      supriiiiiice


       till vänster ser ni mästaren in the murderhill


                    J och F i fullrulle vid fikabordet


avslutar med en bild på födelsedagsbarnet själv som
                       är väldigt cool som ni ser
                               puss på dig hej

Jullov....

..... fick vi igår, mycket skönt tycker vi! Men bara för det har vi självklart inte tagit jullov från bloggen.

A jobbar på bilderna från M's födelsedag och förhoppningsvis kan ni få er ett smakprov ikväll :D





ciao a


MATILDAS FÖDELSEDAG!

Japp precis som rubriken lyder så var det dagen till ära M's fördelsedag,(även hennes syster m's så grattis till henne) och detta skulle självklart firas!

Planer hade smidits och när dagen började, började även planerna förstöras då det inte fanns mycket snö kvar på backen. Mer om detta kommer senare.....

Dagen började med att vi hade ordnat ett fint kort med M på med en liten text som påminde alla om att gratta henne. Den satte vi upp på anslagstavlan och direkt när M gjorde entré i skolan åkte denna ner. Dagen rullade på med julgröt till lunch och sen film.

Sedan begav sig M hem, och A och F fortsatte dagen med bild. Efter bilden tog A och F bussen ut till S och J. Även idag lyckades A självklart med att få upp dörren på bussen som alltid......NOT! Sedan begav vi oss med buss ut till M där vi hoppade av bussen i våra snygga pulkaoutfits som vi hade fått skämmas lite lagom över på bussen. Nu började ballonger blåsas upp och vi pimpade pulkan lite och partymaskarna åkte på innan vi ringde på M's dörr och sjöng för henne. Sedan drog vi till den omtalade mördarbacken för att åka lite pulka och humöret på oss alla blev bara bättre och bättre. Men vårat tålamod pallade inte med mer en ca fem åk i pulkorna. Självklart vann födelsedagsbarnet racet i att komma längst med pulkorna, så då vart det ännu ett GRATTIS till M!

Efter pulkan begav vi oss inåt och vi tog fram fika + present som vi hade med oss. Presenten bestod av en tavla med bilder på oss tillsammans. M vart glad till en början, ända fram till det att hon såg de vackra bilderna. Dock så mjuknade hon till och "bjöd på dom". Sedan kom S nummer två som självklart också ville fira M, och efter ett tag drog vi brudar oss hemåt och vi hoppas på att M's dag fortsätter på ett bra sätt!

ännu ett GRATTIS till M!

bilder kommer eftersom att jag glömde kameran hos M, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge....

till sist vill vi säga att m är någonting extra hon.
och det är just därför vi tycker om henne så mycket.

ciao  s.m.a.f
genom a & s

HÅKANS JUL

sunes jul blev en succé i klassen. Det var nog första gången som ID1A inte var utanför klassrummet när lektionen egentligen var slut!! Bra jobbat sune! själv tycker jag att filmen egentligen borde heta "Håkans jul" för att han äger.särskilt när han åker störtlopp, inomhus. (han är till och med så grym att det bara finns två bilder på honom på google. De ni )

    

imorgon är det inte vilken dag som helst hörrni. Vad är det för speciellt med i morgon tänker ni säkert?! det får ni veta i morgon om ni inte redan vet (och det tycker jag att ni borde)

ciao s

IN SCHOOL

Nu sitter vi här i skolan, igen. Har precis haft träning och ätit ett underbart julbord...NOT. Vi vill hälsa C välkommen tillbaka! Vi saknar våra islänningar så nu har vi bara S att förklara någonting för, tråkigt tycker vi. Snart är det dax för lite Sunes jul på granath's lektion, det ska bli skönt.

Ciao s.m.a


In school

Tjena bloggen! Tanken var att vi skulle skriva detta innlägg på engelska, men eftersom vi inte kan eller får lära oss nå engelska så blir det ett litet problem. Det var nästan lite för många på engelska lektionen, det var lite små kul. Något som var lite mer roligt var att det föddes en ny....i klassen, enligt en viss person. Men vi tycker inte om henne mindre för det.
Nu börjar träningsvärken komma smygande från den jobbiga och omtalade julgympan som ägde rum igår. Eftersnacket går i korridorerna och folk verkar vara nöjda.
Nu ska vi gå och vänta på svenska lektionen med favoritläraren.

Ciao s.m.a.f.


julgympan

Nu har vi tagit oss i genom den årliga julgympan som lugnets idrottsprogram genomför. Det gick gallant och vi fick nog allt några svettdroppar i våra pannor men A-T fick nog några fler om man säger så.
Sen må jag faktiskt säga att bilden i föregående inlägg var väldigt vacker. (har liksom gått och tänkt på det hela dagen)
nu kommer M snart för vi ska på träning.

ciao S


In school

Hej alla kära läsare! F & M här, vi har precis gjort prov med Björn och har nu tre timmar kvar tills A-T's julgympa drar igång. För vår del gick provet bra, vissa av oss blev klara ganska snabbt. S & A befinner sig just nu i väntan på datakunskap med Siv. Vi slipper tack och lov då Marie är puts väck.

Dagens skämt tillägnat Anna:
Alla barnen bromsade före stupet
utom Anna för
hennes cykel ville inte stanna.





Ciao F & M.


Plugg

Hej alla kära läsare! Prov imorgon, då gäller plugg. M & A sköter detta från storstan där det är som allra lugnast (hosjö). S sköter detta från kontrollvägen och F kan vara lite var som helst, henne vet man aldrig var man har henne.

Snart tar vi på oss stordosorna och vandrar över åkern bort mot pumpen för lite julmys med vårt kära innebandylag. Gissar på att det blir en höjdarkväll!

Vi är alla laddade för julgympan imorgon med våran käraste A-T! Hoppas att även detta år blir en stor höjdare:D

Till allas sorg beger sig islänningarna tillbaka till Island över jul på tisdag. Dom väntas vara tillbaka de 9 Januari. Så nu väntar vi på inbjudan till avskedsfika i Norslund.

Ciao A & M.


Luciadagen

Det är den trettonde december i dag och det betyder att det är lucia idag. grattis till henne och faktisgt grattis till www.fyra.blogg.se som fyller en vecka i natt och glad lucia på er.
Idag medan A var i gävle med släkten så var jag F, M och Gudrun på kupolen och julklappshandlade. Innan vi klev på bussen till blge så gjode jag typ sönder dörren till ICA. Det var ganska klantigt  gjort av mig men F skulle ta på sig skulden ifall någon kom på oss, eller det var så hon sa iaf.
Under dagen kom F på att jorden borde ha en väldigt stark dragningskraft eftersom att man blev så trött i benen när man går på kupolen. Väldigt intressant F. Nästa lite S-klass på det resonemanget tycker jag faktiskt och då är det ganska illa eftersom att det är just jag som går under namnet S.
Efter ett x antal julklappsköp och timmar på kuppan la vi oss i bussen som hade destinationen: falun och sov, eller det var väl bara M som somnade. Vi andra tog kort ist och dom kan ni kanske få se senare om ni är riktigt snälla och om M. tillåter. Men eftersom att vi vet att ni är väldigt snälla redan så ska ni få se några bilder från när vi fyra och T bakade hemma hos F för någon vecka sen.

ps. allas våran rödtott A var saknad idag. Hoppas du lever. ds

ciao s
 
vackra lussebullar och something black
                          våra vackra lussebullar och something black


                              dj m började baka hon också tillslut




                                               s och t i fullrulle


                   a har alltid den dära lilla extra glimten i ögat hon

skilda vägar . . . . .

. . . . .  japp det är precis vad vi har gått ikväller. Det rykats om att S har vart och spanat in årets luciavaka,sitter och hejjar fram Kevin till seger i idol, F är ute på sina specialla äventyr som vi ännu inte fått någon info om och jag själv har ägnat kvällen åt hockey och precis som M IDOL!

Imorgon ska F, M ,S och Gudrun hänga på låset till kupolen för att julshoppa lite och jag själv ska på julbord med stora tjocka släkten :D

Mer information om shoppingen m.m får S,M och F stå för imorgon!

Ciao A




In school

Hej våra kära läsare, idag är det lucia...NOT! (like A daddyyyy) Vi vill tacka för de underbara luciatåget och den vackra sången...NOT! (lika A daddyyyy)
Eftersom vi har fått så många kommentarer på vår blogg så har vi svårt att hinna med att svara på alla trots att vi är 4st. Men vi ska försöka hinna med så mycket som vi kan. Håll ut!

Vi vill tacka S för hennes härliga charm, hon ger oss alltid ett gott skratt <3
we sorry om vi ska citera henne själv.

Svaret på gårdagens fråga:

Det hände en liten incident i tisdags under engelska lektionen. Vi kollade på en liten förhandsvisning på en kommande storsuccé, "L R R H". Vi fick oss ett så stort skratt att A & S krockade ihop så att S blev skallad på ögat.

Fredagens skämt:

Alla barnen var orginal
utom Sofia
hon var en kopia... NOT! 

ciao s.m.a.f.



the end ... not

Tänkte lugna er alla och berätta att vi fortfarande är i livet. tack gode gud för det liksom. Men vi har nog några allergitabletter att tacka för det också, utan dom hade det slutat illa, riktigt illa!!
Men hur som helst, talen gick bra och nu är det hela över!

Dagens fråga:
S, vad blå du är på ögat. Vad har du gjort?

svaret på frågan får ni en annan dag!

the end

Det här är kanske det sista inlägget som vi skriver för snart ska vi hålla tal på svenskan . . .


tisdag

Ni har väl inte glömt att A har namnsdag idag?!
Congratulations!


In school

Här sitter vi, två tappra jäntor i skolan medan restan av klassen har slutat. Är vi inte duktiga så säg.
A och F är då inte duktiga för dom har redan dragit sig hemåt.

Nu tänkte vi vara lite extra snälla och lägga upp lite bilder från när vi fyra och T bakade men eftersom att F är på hennes pappas jobb av någon töntig anledning så blir det inga bilder idag. Så tack ska du ha F!!!!!

Dagens skämt som är tillängad the biggest svikare today.
alla barnen får sitta på hästen
utom frida
för hon är för fet för att rida.



oxox MS


BIO

innnan vi tänkte berätta om kvällens mysigheter, tänkte vi hälsa dig och alla andra människor välkomna till vår blogg.
Så välkommen!!
Ikväll, (eller ja allt började väl vid cirkus sextiden) gick vi fyra på twilight, vilken film, ojojoj!!.
Fast vi tyckte att flickan och pojken ändå kunde ha pussats lite mer.
Nästan lite "high school musical vaning" där ju.
Efter bion gick vi skillda vägar och det var den kvällen det och eftersom att vi inte är så haja på att blogga så tar
vårt första inlägg slut nu.
ciao s.m.a.f





RSS 2.0