IKVÄLL BLIR DET BIO


Ciao s.m.a.f

DEN STORA DRABBNINGEN

Jajamensan idag var det dags för den stora drabbningen klockan 10.15 i FK Arena och vi var taggade till 1000 och storpubliken var på plats ( Jajja och Granath) . Matcherna startade och ID1A hade gått in för att skada medan ID1B var lite mer nervösa för att åka på stryk. Den första matchen ledde vi med 1-0 men tyvärr slutade den 1-2 och B segrade.... Sedan startade den andra matchen som tyvärr aldrig blev färdigspelad eftersom ID1A var lite för sugna på att skada så det slutade helt enkelt i slagsmål och matchen avbröts när det stod 0-0.
(ID1A bestod faktiskt av två lag, men vi okrar inte skriva om de andra två matcherna eftersom att det var på plan B som det hände grejer.. hihi)

Sedan återvände vi till skolan och engelska. Mr K var på lite extra bra humör idag så han var generös och bjöd vissa utvalda på finfin massage. Han kan han.
Efter att vi överlevt svenskan på ett bra sätt drog vi ner på stadens torg utan F som tyvärr fortfarande är sjuk. På staden införskaffades en hel del saker, bland annat solbrillor, jackor och annat smått och gått! Sedan skulle väl kanske M ha införskaffat sig ett par nya jeans men tyvärr så sprack dom planerna pga en ännu okänd anledning ;)
Grattis till bullen också som fyller år idag. :)


Här har vi kanske den största förklaringen till varför vi inte vann?!
Innebandystjärnan själv var ju sjuk!

CIAO S.M.A.F

LÖSENORDET ÄR HEMLIGT

Så var det dax igen, dax för en ny måndag och en ny skolvecka. Hipp och hurra.
A är i alla fall tillbaka igen och det gillar vi. Något som vi däremot inte gillar är att F är sjuk. Krya på dig F.
För S och A blev dagens skoldag drygt en timme på grund av att dom slapp datakunskapen. Medan S och A flydde ut ur skolan skrev  M prov. Hoppas det gick bra :)

Och bara så att alla vet så är lösenordet hemligt. Kom ihåg det nu,  HEMLIGT!  jätteviktigt!!!!

Ikväll blir det kolhydratuppladdning och att lägga sig tidigt som gäller. För i morgon måste vi vara på topp. Då ska nämligen ID1A möta ID1B i innebandy. Sicket krig det kommer att bli. OJojoj.

Ciao s.m.a.f


Utkast: Tjenixen. Idag ...

Tjenixen. Idag har M & S spelat match och dom vann med 6-1, grattis till dom. har taggat inför tävling imorgon så till henne säger vi lycka till. Sen har vi A som fortfarande är kvar där nere i Skåne och tränar. Hon kommer hem imorgon, så henne får vi träffa i skolan på måndag - brabra! Ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska vi.


Redan börjat matcha varandra, all lycka till er!

ciao s.m.a.f

SVAR PÅ KOMMENTAR

Juste, vi fick en kommentar i ett tidigare inlägg om vilka N och TFM var, men det tänker vi inte svara på. Vi vill nämligen inte hänga ut personer på vår blogg. I alla fall inte vissa. hihi.  Men ibland har det ju hänt att vi har brutit detta men ingen här i världen är väl perfekt. Eller jo det skulle kanske vara dessa två flickor dårå, som lyckades hoppa upp samtidigt efter ett x antal försök.  ( L fick också vara med på ett litet hörn )

Ciao s.m.a.f

TJENIXEN OCH HALLÅ IDAG ÄR DET FREDAG

Vad har vi hittat på idag kan man ju fråga sig?! A befinner sig fortfarande i skåneland och det kommer hon göra ända fram till söndag någon gång :)
Vår dag började iaf som vanlig med musik, F dök upp sen till anatomin där timern som vanligt sattes på för att vi skulle ha någonting att se fram emot liksom. Lektionen gick ganska så fort, vi började senare och slutade tidigare. Tummen upp för det.

L, G, S, M och F drog till mcdonalds på lunchen, eftersom att det serverades soppa i skolan och för att vi hade två timmars hål. En annan anledning till detta är helt enkelt för att det är fredag idag och då gäller det att festa till saker och ting, till och med skollunchen. Där var det skoj må jag säga. Vi fick se och höra typ världens största snytning. (blää). En plånbok försvann, något som vissa tyckte va en himla massa kul särskilt när den skulle plockas upp mellan en glasdörr och en fåtölj. På väg till mcdonalds trampade en ännu okänd person i hundbajs. (blä fast lite kul) Det finns fortfarande bajsfotavtryck kvar i snön ifall det är någon som vill upp och kika.

F konstaterade att hon typ hade ADHD eller något liknande och stack därför tillbaka till skolan innan oss och det fick hon allt sota för senare. Eller fick och fick det var väl bara otur att hon just skulle ringa oss när vi var i världens längsta tunneln och där det inte fanns så mycket täckning. Hon fick typ höra : "Hej det är m?! pshcsssshhhshshsh" typ 10 gånger.

Klockan halv två, då vi vanligtvis brukar sluta på fredagar, satt ID1A i en ring i sal 301. Vi lekte hela havet stormar och sen snackade vi en hel del om saker och ting. Konstigt tycker ni säkert men vaddå, detta ingår faktiskt i vår idrott och hälsa kurs.
F och G vann första pris i ett lotteri. Grattis.


  

Ciao s.m.a.f

OBS OBS OBS

Vi hittade ett bortsprunget barn på stan idag. Återfås mot beskrivning.

ciao s.m.a.f

STADEN

S, M och L drog ner till stan efter skolan och där hade vi det ganska så skojsigt. Vi träffade på J och B på stan och då började den diskussionen som typ alltid diskuteras när J är i närheten. Den om hur "bra" det är att vara född 1993 alltså. haha smått roligt, men man kan ju inte ta allting här i livet så seriöst. hihi
Bussresan hem var nog trotts allt  dagens höjdpunkt, bortsett från att S blev otroligt klantig några sekunder och mördade L:s blånagel. Ajajaj. S försökte gottgöra detta genom att knyta L:s  sko, något som hon också gjorde. Men det är ju tveksamt ifall L någonsin kommer att förlåta S för det som hon gjorde.
Dagens citat
"Allt vill bara man går"
Sofia Liljekvist 17 år

Dagens skotips:
För dig som vill kunna springa snabbare än en racerbil i 260 km/h.
Fett skön med en supernajsig dundersula
( Är nästan testad av M )

ciao s.m.a.f




TORSDAG

Torsdag idag och det är  = veckans kortaste skoldag, (för dom som inte har bild vill säga). Och idag var dagen kortare än vanligt.
Träning på koppis för M och S på morgonkvisten, sedan var det långlunch fram till 12,10 (inte 12,20 som vissa tror) då anatomilektionen började. Idag var det AT-prov som gällde, det tog typ cirkus 10 minuter och sen efter det fick vi sluta. Förresten så fick vi klart för oss att AT inte hade gråtit förra veckan. "Nu kan vi verkligen andas ut" som M sa när vi fick det bekräftat för oss.  Men nu går det nya spekulationer om att det kanske var svett som kom ner från ögat efter all aggretion. Men som sagt, det är ännu bara vilda spekulationer.


En pluggande M

Ciao s.m.a.f



S.M.A.F HISSAR/DISSAR

  • Att solen skiner ute
  • Gruppkramen
  • Att det är 79 dagar kvar tills vi får sommarlov
  • Varandra som gör alla skoldagar till kanondagar (haha för det mesta i alla fall) 
  • Att det snart är helg 
  • Våffeldagen
  •  S som inte har ätit godis på 83 dagar minus den tid de tar att äta upp en 50/50 klubba

  • Kylan ute som förkortade träningen på koppis i morse
  • TFM
  • Dissen som vi fick av M på svenskan idag igen (men detta är löst nu)
  • Skollunchen
  • Att fyra.blogg.se blir 25% mindre i några dagar framöver eftersom att A drar till skåneland i morgon
  • N:s nya hårfärg
  • Anatomiprovet i morgon

MÅNDAG DEN 23 MARS

Nu ska ni få veta lite mera om vad som hände igår. Igår fyllde alltså världens smartaste och den mest snabbtänkta personen i hela världen år, alltså S:et i den snygga kombinationen smaf. (Det där med att hon är världens smartaste och den mest snabbtänkta personen i världen, det får ni väl ta med en nypa salt hehe)

Efter skoldagen igår spred sig smaf åt alla håll och kanter i falu stad. Men senare på dagen lurade A hem S till kyrkbacken för att hon behövde "prata lite". sure babylår liksom. hihi. Hur som helst så tog sig S till kyrkbacken och där möttes hon inte bara av A:s glada face utan också, M:s, F:s J:s, och G:s. Efter ett tag fick hon också se L:s face efter att hon hade pratat klart i telefonen med pressen. S hade helt enkelt lurats till sitt egna lilla födelsedagskalas med kaka och ballonger. En fin fin present fick hon också, som förövring hänger på hennes vägg, nu. Men hela kalaset kunde ha gått åt pipan eftersom att vissa loggar in på facebook samtidigt som vissa chillar på stureplan / kyrkbacken. Fast allt gick ju bra tillslut som tur var. Och roligt hade vi :D

Senare fram mot kvällen drog S.M.A.J.L till fk och kikade på herrmatchen. OJojoj vilken match säger vi bara. Spännande var den allt och L och många fler vågade inte titta på slutet. Ibf:s hejarklack var självklart på plats och vissa var ju mer intresserade än andra. Falun vann iaf HURRA för det och HURRA till S som fyllde år igår.

Måndagen var helt klart en bra dag, bortsett från det svindåliga snö- slaksvädret såklart. Men inget är väl perfekt inte ens när smaf är i farten.






GÅRDAGENS OUTFIt:
ballong - hemköp
tshirt - 
present från M.A.J.L.F.G
byxor -
ännu okänt



se och lär fiddo haha




ciao s.m.a.f

GRATTIS!

Vi vill här med hälsa grattis till lill-janne som äntligen har växt från 156,5 cm till hela157 cm. Inte långt kvar tills du kommer upp till våran nivå!
 


och M vill be om ursäkt för hennes förfärliga uppförande på svenskan,
men ibland måste man utmana ödet ni vet....

ciao s.m.a.f

 


INGEN SPECIELL DAG...

Tjena bloggen. Idag är det ingen vanlig dag för det är sofia liljekvists födelsedag, hurra hurra hurra! Det började med att en bild sattes upp på S skåp, like usual...hehe. Men som sedan revs ner av en hemlig beundrare. G vet hur detta känns.
Sedan fick hon höra en massa grattis från sina fans, sånt gillar hon. Vi önskar sjuttonåringen en fortsatt trevlig födelsedag!




kjamizzz s.m.a.f

OM FREDAGSKVÄLLEN OCH LITE ANNAT

Hej och god morgon!

Fredagskvällen som spenderades i norslund var det ja. Fyra delade upp sig och tog sig dit på lite olika sätt, M och J var på plats tidigt. S tog A's skills och skjutsade dit L på pakethållaren. A och F tog sig dit senare på kvällen. Tillslut var vi alla samlade iallafall! Det blev stora gratulationer till G och hennes kompis som också firades. Efter detta blev det lite, eller mycket umgänge med allt trevligt folk.

Och för att svara på kommentarerna på senaste inlägget  - så ja, polisen dök upp en sväng. Dock mycket trevlig stämning enda tills dessa blåklädda herrar knackade på och avbröt alltsammans. Ingen från fyra hamnade dock i finkan den här gången ;)

Lördag då:

S hade fotbollsmatch, M hade innebandymatch, A grillade med släkt och kollade på skidspelen och F hade en egen kväll ensam med sin godisskål och robinson.

Och idag? Idag blir det nog mest chill, kanske lite träning för vissa och annars ska vi bara ha en mysig söndag.
Ha det fint allesammans och se nu till att fortsätta läsa våran blogg. Glöm sen för guds skull inte att S har stora dagen i morgon, nämligen födelsedag! Mer detaljer om detta kommer.

/s.m.a.f


FREDAG

Utgång på ingång? Fyra finns i norslund ikväll! Ha det fint allihopa.

/s.m.a.f

HELG HELG HELG

Den efterlängtade helgen har äntligen kommit och det tackar vi för. Idag har joakim namnsdag så vi på fyra.blogg.se hälsar grattis till bull.

idag har :
  • A fått tillbaka sin mobil ifrån S
  • S fått tillbaka sin mobil ifrån A
  • M lyssnat på musik bak och fram (hon hade iaf hörlurarna bak och fram)
  • A jobbat på som bara den på engelskan. (Nästan för bra liksom )
  • The AS kikat på skidspelen i mördarbacken
  • 75% av fyra.blogg.se kört inte nudda mark. (m vann tror vi)
  • Man kunnat se A och S på en storbildskärm


















Ikväll :
  • vet man inte riktigt vad som kommer att hända :O

men imorgon:
  • får ni nog reda på vad som kommer att hända. (fast bara om ni läser vår trevliga blogg såklart)
ciao s.m.a.f



Dagens visdomsord ...

Dagens visdomsord kommer i från M och lyder så här :
Gå in i en blind man! Det kommer att bli ett minne för livet.

 

S.M.A.F TIPSAR ...

om de bästa glassorterna på gobiten:

S:
  • trippel choklad
  • duce de leche
  • jordgubb
M:
  • vanilla chocolate cookies
  • lakrits
  • daim
A:
  • trippel choklad
  • choklad och vanillj
  • pacannötkola
F:
  • trippel choklad
  • strawberry cheesecake
  • banan choklad
Smaklig måltid allesammans hihi.
ciao s.m.a.f





SOLIG ONSDAG IDAG

Nu är våren allt påväg och det känns helt underbart. Vårjackorna åker fram och så länge man står i solen känns det faktiskt inte alltför kallt. Riktigt mys ;)

Idag började fyra med träning och avslutade med svenska, sedan tog vi oss ner på stan för att fika (glass, tips på smaker kommer i ett senare inlägg).
Trots att humöret har varit lite upp och ner för oss allihopa har vi haft en lyckad, solig onsdag i Falustad.



Puuss.

/s.m.a.f


TISDAGS KVÄLL

Nu har 75% av fyra.blogg.se kommit hem från faluns hjärta, lugnet, där det var inne- och utebandy som gällde. I slutet av bandymatchen tog a:s tålamod slut, kan det kanske ha berott på hennes enorma träningsvärk?! vad vet jag liksom?! Men träningsvärk hade hon iaf, något som m och s tyckte va ganska roligt, för skratta det gjorde dem, i alla fall när hon skulle gå ner ifrån läktaren. Sicken syn man fick uppleva. haha.

Matchen då? Jo bandymasarna kämpade tappert men det räckte inte hela vägen fram tyvärr. Tummen ner för det. Efter bandyn gick vi till fk och värmde oss medan vi kikade på sista perioden av damernas match och där slutresultatet blev 7-3 till Falun. Tummen upp för det.


Så här ser i alla fall vi ut när vi sätter upp ett tält.
ciao s.m.a.f

TISDAG MED TYP EN TIMME PÅ HJUL

Idag kunde inte dagen ha börjat på ett bättre sätt, vi hade nämligen matte prov med granath och A-T direkt på morgonen. Efter fyra tappra provförsök av oss drog vi iväg till D-hallen och raceade med rullstolar för det stod nämligen rullstolsinnebandy på träningsschemat idag. Det var kul. På engelskan hände det väl inget som behöver nämnas här och inte på svenskan heller förutom att det tydligen hände något som inte s förstod men rolig var det iaf för a , f och m skrattade en bra stund.

Ikväll ska 75% av fyra.blogg.se på bandy och sedan på innebandy.

Förövrigt ska a tvätta sina vita skor idag,(vi önskar dig all lycka i världen) s har  0.00 kr på sin mobil, (hur lyckas man?!) m är för ovanligheten skull frisk (jabadabadooo) och f log ovanligt mkt idag. (kul)


Vi ber snyggingen på bilden att hon ska strunta i att ha halsfluss och bli frisk istället
Ciao och på återseende s.m.a.f

SUNDAY

Ohja idag var det verkligen en SUNday. Våren närmar sig med stora monsterkliv helt enkelt, hipp och hurra för det. Något som också förtjänar ett hipp och ett hurra är alla ni som troget läser denna supertrendiga blogg. För idag allesammans, idag har vi slagit läsarrekord. haha.
Sen vill vi också säga grattis till L:s mor som har namnsdag idag.
Och inte för att göra någon avis eller så, men i morgon slutar vissa skolan 09,30.
ciao och goodbye s.m.a.f

KVÄLLEN DÅ VI ALDRIG KOM IN

Okej, låt oss börja berätta om kvällen ifrån början. Kalaset startade cirkus klockan åtta @islänningarnna.nu. Stämningen  var på topp trots några svordomar efter leksands förlust och vi dansade fram till dess att det var dags att bege sig mot busshållplatsen. Där fick M för övrigt för sig att leka bil i rondellerna med S som släpvagn. Dessutom kollade M om övergångsstället eventuellt skulle kunna ersätta hennes säng.

Väl framme vid ex-huset var kön hur lååång som helst och det var rent utsagt KAOS. Kaoset slutade i att ordningsvakterna gav upp och stängde igen dörrarna och ingen från redaktionen på fyra.blogg.se fick gå in och shake rumpa utan fixade detta utanför istället. Här träffade vi diverse olika personer och kvällen slutade på lite olika sätt för alla.
 










ciao s.m.a.f

EN GALEN KVÄLL

Som inte blev riktigt som planerad. Ett utförligare inlägg med bilder kommer troligen :)

/s.m.a.f

VI LÅTER BILDEN TALA FÖR SIG SJÄLV ...

och hoppas på att kvällen inte bryr sig om att det är :

                           
ciao s.m.a.f

BARNVAKTERI

Idag är det dagen efter G´s födelsedag och vad har vi gjort? Ja inte allt för mycket, våran dag tillsammans startade i matsalen vid lunchtid då F för övrigt inte var närvarande. Vi åt en alldeles utmärkt lunch och begav oss med vårat bästa humör mot AT för där S och A redovisade sitt arbete. Efter detta var dagen slut för S och M medan A och F tog fram sin kreativa sida och gick mot bilden. M och S agerade barnvaktar åt våra alldeles egna 93:or som också bjuder på en bild idag. Dom hängde på Intersport eftersom nya fotbollsdosor ska införskaffas nu i dagarna, mer info om dom kanske vi kan få en annan dag.



CIAO S.M.A.F

ONSDAGEN DEN 11 MARS

kl 07,30 stod a, s och m utanför en dörr i en trappuppgång med partyhattar, tutor, ballonger, kladdkakor och tomtebloss (såklart). "Varför?" kanske ni undrar och svaret på den frågan är att det är ju inte varje dag en snygg islänning fyller år liksom. Så igår bestämde vi oss för att fira henne ordentligt. Vi bakade kaka och fixade och trixade med lite annat. Och idag när vi stod och tjöt utanför hennes dörr blev hon en aning förvånad.
Vi bjöd in och själva på födelsedagsfika helt enkelt. G öppnade finfina presenter som hade importerats från Island medan vi åt kladdkaka, som förvörigt var väldigt utsökt. Efter ett tag drog s där ifrån för att hon hade en buss och en skolträning att passa och en stund där efter, begav sig även m och a mot den berömda bussen
innan vi alla återförenades i skolan igen.





Som ni ser så var det inte många ansikten som ville bli plewtade denna morgon. Men man kan ju inte alltid vara på topp.  Eller vad säger ni?!
Ha en bra onsdag allihopa, snart är det torsdag, typ imorgon. :) 
_________________
Ciao s.m.a.f

HURRA HURRA HURRA


BILDER

Som sagt så gick vi i skolan idag och en del av skoldagen fick vi på bild :

 
efter den vackra spelningen i aulan gick sofia                     F:s humör var på topp efter
och typ opererade sig. So now she's back on top m!             besöket hos sjukgymnasten

  
              klart man har som roligast när                  på engelskan blev det lottning på hög nivå
                  proppen är frånvarande

 
vi tillbringade iaf tiden i biblioteket på engelskan              93:orna bjöd på godis medan
                där det förövrigt blev lite krig.                         mr K bjöd på en bild


     det är så här man ska se ut när man
               befinner sig i ett bibliotek

ha en fortsatt bra tisdag, så hörs vi!

CIAO s.m.a.f

HAE FALLEGA FÓLK! / GUDRUN

Tjena. Nu är vi äntligen tillbaka i skolan efter tre dagars ledighet. Började med matematik med lenis och sedan blev vi bjudna på en helt fantaskisk blues-konsert, "Little Jenny & the blue beans". Det bjöds på oväntade nakenchocker mm.
Men vi gillaré! Ska snart ha lite engelska sen är det slut för dagen, skönt tycker vi.
Idag bjuder G på en bild och det tackar vi för.



ciao S.M.A.F

SÖNDAG

Söndagar är till för att sova, slappa, säga grattis till siwan som har namnsdag och för att titta på roliga klipp på youtube. Dessa klipp är kanske inte de roligaste du har sett i hela ditt liv, men näst intill i alla fall. Nu har ni i alla fall något att fördriva de kommande 37.36 minuterna med.













 



Ha en bra söndag. ciao s.m.a.f

EFTER SOM VI HAR.....

har vaknat på våran generösaste sida idag bjuder vi er på bilderna med det lilla extra!

Idag vill vi tillägna M´s lillasyster A ett stort grattis på födelsedagen, också ett grattis till M och S lag som vann sin fotbollsmatch idag trots att M inte ställde upp p.g.a sjukdom, men istället kämpade  S på och stog upp för bådas insats.

Och ett Lycka Till, till F som inleder tävlingssäsongen på hästen imorgon!




Ha en fortsatt bra lördagskväll allihopa : )
S.M.A.F


FREDAG KVÄLL

Vid halv åtta cirkus befann sig m, s och a på kopparvallen för att titta på fotboll, falu fk - korsnäs. När vi kom dit och hade ställt oss på läktaren frågade a vad vi egentligen gjorde där. Och det var lite så vi kände,.Så när domaren, som förövrigt bara hade shorts på benen, blåste av första halvlek, gick vi där i ifrån. Vi planerade att vi skulle ta en sväng till bjurs men det slutade med att vi åkte till willys, köpte glass, dipp och chpis och knackade på hos islänningarna. Som tur var släppte dom in oss och vi hade det mys. Heja Island liksom. Btw så gjorde vi chokladsås och den blev hur god som helst.

 

 

  

                

FREDAG

Tack för en fett bra vandring på stan flickor.
Kände verkligen hur glädjen sprutade åt alla håll och kanter.
Detta måste vi göra om någon gång.
Haha skämt å sido, man kan ju inte vara på topp 24/7 liksom




















 Detta är i alla fall en snygg hand                & detta är i alla fall en snygg tjej
           som vi hittade i skolan                                 som vi hittade i skolan

PRESENTATION

Halli hallå alla monster diggare.
Vi har förstått att ni alla har funderat över: vilka är dom egentligen? (alltså vi på fyra.blogg.se) Hur ser som ut? Vad tycker dom om för mat? och den stora frågan, vad har dom för skostorlek? Vi kan nu glädja er med att berätta att ni nu kommer att få svar på de frågorna + några till.
Förresten så hade vi läsarrekord igår, hurra för det. Det roliga är att bloggen inte är officiell ännu. Haha. Men vi är väldigt glada att just DU läser och följer denna otroligt vackra blogg DAGLIGEN .

Håll i hatten och läs fint! 
(Det kommer att komma bilder också, dom är på gång liksom)

Namn: Sofia "proppen" Liljekvist
Skostrl: 38
Födelsedag: 23 mars  (89 dagar efter julafton)
Födelseort: Falun
Ögonfärg: grönblå
Favoritfärg: blått är väl snyggt
Favoritprogram: vänner, vad annars liksom?!
Favoritfilm: eftersom att "vänner the movie" inte existerar så blir det nog ps I love you! Hehe okej det var ett skämt.
Favoritlåt: just nu: whats your name - christian wals. förövrigt tycker jag om de låtar som är bra!
Favoritårstid: sommar sommar sommar
Favoritdjur: Giraff
Favoritmat: Pasta
Favoritgodis: inget förtillfället för jag får inte. Men när jag får: Marabou och ferraribilar. Mums.
Favoritdricka:mjölk
Vad skulle du göra om du bara hade 24h kvar att leva?Jag skulle nog ha en himla massa kul med min familj och vänner. och om dessa 24 timmarna skulle inträffa i år så skulle jag bryta mitt godisförbud, (sorry anna) sen skulle jag nog äta en himla massa jordgubbar också. mums!
Stjärntecken: vädur
Vad skulle göra för 10 000 kr? köpa en piggelin och åka utomlands
Vad skulle du ta med dig till en ödeö? En rolig person, typ Lovisa Janols.
Något som du inte visste om mig: att jag är bra på att förklara saker fort. typ världsrekordfort.
Jag gillar bäst: fred
Jag avskyr mest: krig
Dålig egenskap: har ingen.
Bra egenskap: smart
Idol: förutom a, m och f så måste jag nog säga kungen.
Vad jag helst vill bli: rik och snygg


Namn: Matilda "Kingen, Mattias, Matte, Mattis, Patte" Bergkvist
Skostrl: 38
Födelsedag: 18 december
Födelseort: Sverige falun, hosjö
Ögonfärg: Blå
favorit- färg: blå kanske
Favoritprogram: The hills
Favoritfilm: Little red riding hood
Favoritlåt: Himlen runt hörnet
Favoritårstid: sommar
Favoritdjur: fiddo (häst)
Favoritmat: pasta tricolore
Favoritgodis: choklad
Favoritdricka:milk
Vad skulle du göra om du bara hade 24h kvar att leva? hemlis
Stjärntecken: skytt
Vad skulle göra för 10 000 kr? Skulle åka till Island och tillbaka såklart
Vad skulle du ta med dig till en ödeö: 4
Något du inte visste om mig: att jag bröt nyckelbenet när jag ramlade ner från toaletten när jag var liten.
Idol: Henrik Rapp
Jag gillar bäst: familj, vänner
Jag avskyr mest: en person som jag inte vill nämna
Dålig egenskap: stel i lederna
Bra egenskap: kan fejkgråta
Vad jag helst vill bli: bäst

Namn: Anna "annanas, änäbänäna, Äl" Larsson
Skostrl: 38
Födelsedag: 921105
Födelseort: Falun, såklart !
Ögonfärg: Blå                                                                                              
Favoritfärg: Blå som himlen!
Favoritprogram: Väderleksrapporten
Favoritfilmilm: Jag vet i alla fall att det inte är p.s I love you ; )
Favoritlåt:1740
Favoritårstid: Sommar och sol ska det vara : )
Favoritdjur: kaninen mimmi eller matildas höns, lite svårt att välja
Favoritmat: mat som mat!
Favoritgodis: choklad, mumsfillibabba
Favoritdricka: mjölk från kossorna
Vad skulle du göra om du bara hade 24h kvar att leva:? jag skulle nog ha sådana ångest att jag inte skulle klara av att göra särskilt mycket men äta mat och umgås med mina närmaste och där ingår självklart redaktionen på fyra.blogg.se
Stjärntecken: skorpionen
Vad skulle göra för 10 000 kr? shoppa, sänka lite till välgörenhet och leva livet!
Vad skulle du ta med dig till en ödeö? cykeln ?
Något ni inte visste om mig: Jag är en klippa på fiol
Idol: s.m.f
Jag gillar bäst: våran blogg
Jag avskyr mest: människor som förstör
Bra egenskap: tar alltid hand om frida när hon *pip*
Dålig egenskap: dåligt tålamod
Vad jag hellst vill bli: Vem vill inte leva på sin blogg?!


Namn:
Frida ”Fiddo” Hallgren
Skostrl: 37
Födelsedag: 18 April
Födelseort: Falun
Ögonfärg: Blå-grå-gröna
Favoritfärg: Blå
Favoritprogram: Scrubs äger, the hills med
Favoritfilm: Twilight gillade jag ju
Favoritlåt: Allt med DJ karlsson
Favoritårstid: Sommar, död åt allt som har med vintern att göra
Favoritdjur: Häst
Favoritmat: Här måste jag nog säga tacos
Favoritgodis: Ge mig choklad och jag är din
Favoritdricka: Följer strömmen och skriver mjölk (men menar egentligen coca cola)
Vad skulle du göra om du bara hade 24h kvar att leva? Umgås med de jag tycker mest om, äta god mat och antagligen gråta som en fontän.
Stjärntecken: Vädur
Vad skulle göra för 10 000 kr? Jag skulle då inte ge bort ett öre i all fall.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Självklart skulle jag ta med mig de tre andra brudarna från fyra.blogg.se, vi på en öde ö skulle nog kunna bli rätt läckert. Sen vore det ju skönt med en bikini och lite mat kanske?
Något som du inte visste om mig: Jag älskar att bråka med lärare och fuskade mig igenom hela nian. Fick tack vare det strålande betyg.
Idol:
Nej ingen.
Jag gillar bäst: Dom där tre brudarna jag nämnde tidigare toppar listan.
Jag avskyr mest: Lögner, svek och småkryp.
Dålig egenskap: Jag är en sjukt dålig förlorare
Bra egenskap: Utåtriktad och målmedveten
Vad jag hellst vill bli: Klurar lite på ungdomspsykolog men brukar ändra mig ungefär åttiotvå gånger om dagen så i ärlighetens namn har jag ingen aning om var jag hamnar

ETT STORT GRATTIS TILL VÅRAN STORA FÖREBILD!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Rappens födelsedag, hurra hurra hurra! :D



Hoppas att du inte får någon tårta för det tycker du inte om. Ha det kalas!!
Hejdå. s.m.a.f




...

Det känns som om saker och ting behöver muntras upp lite. Här kommer ett tappert försök till att få några mungipor att rycka lite.  För övrigt så vet S numera hur man stänger av en dusch, tack vare M.  yeeey!!

-Vet du vad som hände med dumbommen som skulle kratta löv?
- nej
-han ramlade ner från trädet

-min elektriska ål har fått utslag!
-lugn, det är säkert bara wattkoppor.

-vad kallas det om det blir jordbävning i en ladugård?
: milkshake!

chefen till olle:
-du får sparken!
- det var snällt, men jag har redan en cykel. (den  du A)





MÅNDAG

Idag var det första dagen i skolan efter sportlovet. Vilken start vi fick till hörrni, ojojoj. A och F skrattade tills tårarna började spruta på B:s lektion. S skrattade inte, för hon fattade inte. M däremot fattade det "roliga" men hon struntade i att skratta för hon tyckte inte det var roligt. Så det kan gå.
På datakunskapen fick A och S reda på att dom två fick ta ledigt från lektonen nästa måndag. Hurra tänkte dom. Fast sen fick dom reda på att det är studiedag nästa många och då blev det inte så mkt hurra längre. Så det kan gå.
Efter Siwans och Maries lektion gick vi och åt. Efter det hann A precis med sin buss, M fixade till sig ett nytt busskort, F speglade sig och S provade en brun jacka.
Det var den skoldagen det.

Vi har fått önskningar om att vi ska skriva lite mer om oss själva och lugn bara lugn. Inom kort kommer en snajsing presentation om oss. Håll i hatten liksom.

Ha ett bra liv ciao s.m.a.f




FRÅGESTUND

Eftersom vi har fått en önskan om en frågestund här på bloggen tänkte vi försöka ordna det......men dock inte idag.
Så redan nu är det dags att börja ladda med frågor som vi förhoppningvis har svar på.

Vi hörs av senare med mer information gällande frågestunden.

Redaktionen

WE (are) SORRY

Vi är ledsna för den dåliga uppdrateringen på sistone men vi får skylla på att vi inte är i skolan och har mycket annat för oss under lovet.

Ja så vad har vi sysslat med under lovet?
A och F har besökt vårat grannland i form av Norge.
Under tiden har M och S tränat och levt livets glada dagar.
I Torsdag bar det av för redaktionen på fyra.blogg.se (okej inte dårå) + L och G till Faluns vackraste plats efter Bjursås (såklart), nämligen Svärdsjö (Swordsea). Även där levde vi livets glada dagar, med sällskaps spel, super mario såklart, tacos och MYS med Thomas G-son. Mycket trevligt!
I slutet av veckan har det bara gått allmänt bra för fyra.blogg.se.


     medan L var på träning fick vi lov att underhålla oss med annat.


Nu ser vi framemot skolstarten imorgon och framför allt måndagens minuter med Siwan.

För er som gillar bajshistorier:
En man satt i en rabatt utanför en tågstation och sket. En vakt gick förbi och sa: - Varför sitter ni och skiter i rabatten? - Det står ju på skylten där, sa mannen och pekade på en skylt där det stod: "Utnyttja SJ's Rabatter". 

ciao s.m.a.f
 

RSS 2.0