SVENSKA PÅ ENGELSKAN, HALLLÅ?!

Tjenixen och hallå. Det är Fredag i dag gott folk, hipp hipp hurra för det. Men inte nog med att det är Fredag , det är ju faktiskt Fredag den 13 idag. Ganska lärrit som s skulle ha sagt. Men eftersom att vi på fyra.blogg.se inte är så jätte skrockfulla av oss så var idag typ en helt vanlig Fredag.

S började i alla fall dagen med B:s trevliga musklektion (dock utan M buhuuu som var ute på vift), Dock en väldigt skön musiklektion, vi spelade igenom låten som vi ska spela upp nästa vecka och sedan lekte  Hx2, S och typ "gissa låten". Segraren i den tävlingen blev till slut ett utav H:en, närmare bestämt mr R. GRATTIS !!!

På anatomilektionen anlände M till skolan, tjohej. A och S drog upp till da gym för att plewta och M, F och G jobbade på som vanligt tror vi. A och S kom tillbaka efter ett tag men fick ingenting gjort på grund av att skolans datorer inte är dom bästa om man säger så.

Så här i mitten av inlägget vill vi ge en stor eloge till skolans schemaläggare som har varit så generös att göra så att id1a får sluta alla sina skolveckor med en trevlig och lärorik engelskalektion med mr K. Vi bara tackar och tackar, så tack.

Dagens engelskalektion var lite underlig, eller inte till en början för då hade vi vårt traditionella läxförhör som vanligt men efter det såg vi faktiskt på film. Okej, det var kanske inte heller det mest ovanliga som vi på idrottsprogrammet har gjort eftersom att vi ser på en hel del film, men det var faktiskt ondskan som vi såg.
Odskan, en svensk film, med svenska skådespelare, som pratar svenska och som går på svensk mark samtidigt som de andas in svensk luft. Mer svenskt kan det väl inte bli och allt detta såg vi på vår engelskalektion. Något som gjorde det hela lite roligare var att mr K, (vår lärare) sa fem minuter in i filmen:  "Jaha var det här en svensk film, det var kanske inte så bra bra?!". Men han gjorde ingenting åt saken, han satt sig bara på en bänk längre bak i klassrummet, tittade på filmduken och satte på sitt trevliga smile i fejjan. Vilken kille.

Ha en bra helg. ciao s.m.a.f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0