FRILUFTSDAGEN IGÅR

Igår var det friluftsdag i Bjurs som stod på Id1:s och sp1:s scheman, mycket roligt tycker vi.
På resan dit fick vi, eller ja dom som hade lust att lyssna, en riktigt bra sightseeing genom det vackra samhället Bjursås av stjärnan själv. Mycket trevligt tycker vi.
Trots att vi hade blivit lovade solsken igår av en lärare som var på bussen, var vädret inte det bästa! haha. Det typ snöade och himlen var helt jättemolning när han sa det. Vi tyckte det var ganska roligt, för det lät som om han var seriös.
Åkningen gick iaf galant, nästan som på räls faktiskt. Tyvärr vart det ingen åkning på några twilfit av något utav oss. Nu tänker ni kanske "vaddå twilfit? Det är väl bh:ar och sånt. Det heter väl twintips?!". Jovisst heter det twintips, det var bara Sofia (vem annars) som var pinsam och sa fel en gång.

Det blev en hel del fika, kiss och matpauser under dagen, men de får man ju allt ta och räkna med! Eller hur?! Plus att det är ju under kiss, fika och matpauserna som man lär känna nya bekantskaper. Något som vi gjorde igår såklart, eller alltså vi spanade in en snygg och charmig kille på cirkus 1 år. mums!! haha.

Tiden gick ganska så fort och klockan slog faktiskt 14.30 igår också och det var då bussen begav sig tillbaka till Lugnetgymnasiet. Något som f och a tyckte var väldigt skönt och enligt ryktena sägs det att de tog varsin tupplur på resvägen hem.  A och f tog alltså skolbussen hem men s, m. l, g och j stannade faktiskt kvar i Faluns Schweiz och åkte lite extra. Allt gick som på räls då också förutom när de hade anlänt till Falu stad och skulle ta ut sin packning från bussen. Men hallå ingen är perfekt
.
Dagen igår var lyckad och faktiskt tittade solen sig fram trots allt, fast typ bara en minut men vadå, bättre än inget. 


f.a.m.s


enligt guiden ska detta vara Dalarans Schweiz och vi kunde inte annat än att hålla med.

humöret var på topp.



f.g.m.l.s.a

hur det kan gå...

proppen.



m hade koll på hoppen.


lovis!


:D



s in action.


s.m


även g hade koll på hoppen.

Kommentarer
Postat av: L eller j

grymma bilder de där:)

2009-02-12 @ 21:24:02
Postat av: Björling

måste ju säga att detta är toppklass:D hehe

2009-02-15 @ 17:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0