FÖRLÅT FÖR IGÅR

Vi fick klagomål av våra läsare idag om att vi inte la in ett inlägg igår så nu ska vi försöka gottgöra detta genom att vi  kommer att avslöja en hemlighet  i slutet av detta inlägg.
Igår gick vi nog igenom den  jobbigaste, hårdaste, den mest krävande men framför allt det längsta skoldagen som vi i ID1A har gått igenom ever.  Vi började kl nollnio.nollnoll med att lyssna på cirkus 1½ timmes föredrag om ätstörningar. Vi missade alltså träningsläran med Björn och datakunskapen med Siwan och Marie. Efter vistelsen i aulan gick vi och åt och sen lämnade vi in våra iv-val och m tog då chansen att prova den checka pälsen som tillhör mattesnillet själv alltså vår mentors L. Det blev inte så mkt mer skola för våran del efter detta. Klassen satt utanför aulan och väntade på att vi skulle ha temaeftermiddag men ingen kom så vi gick. Eller jag och a tog cykeln (eller det var mest a som cyklade eftersom jag satt där bak) ner till stan medan f och tog bussen ner.
Väl nere på stan fick vi syn på en kändis som senare hängde på oss flickor och tog en glass. Det var trevligt. Några fler från klassen träffade vi också på.
Skoldagen idag bestod inte heller av så mkt. Vi hade en mattelektion på morgonen, 45 minuters rast, en svensklektion som bestod av att läsa karl Bertils julafton och efter det gick vi och åt och efter det  the end
Hemligheten som vi skulle avslöja är attatt j och j fann varandra bra på partyt@utlänningarna.island Roligt va? !
Vi bjuder på två vackra bilder idag, eller vi och vi m och kändisen som vi hittade på stan bjuder på varsin bild. Mkt snällt av dom tycker jag.

  
 
jusstja, det dära med att vi hade en hård skoldag i måndags, det var lögn, eller snarare ironi fast det förstod ni kanske redan. ciao s

Kommentarer
Postat av: johanna

haha men ni är ju sjuka på allvar;) HAHA SNYGGBILD

2009-02-04 @ 21:48:19
Postat av: johanna

men ni har ju nå fel :D

2009-02-04 @ 21:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0