DEN STORA DRABBNINGEN

Jajamensan idag var det dags för den stora drabbningen klockan 10.15 i FK Arena och vi var taggade till 1000 och storpubliken var på plats ( Jajja och Granath) . Matcherna startade och ID1A hade gått in för att skada medan ID1B var lite mer nervösa för att åka på stryk. Den första matchen ledde vi med 1-0 men tyvärr slutade den 1-2 och B segrade.... Sedan startade den andra matchen som tyvärr aldrig blev färdigspelad eftersom ID1A var lite för sugna på att skada så det slutade helt enkelt i slagsmål och matchen avbröts när det stod 0-0.
(ID1A bestod faktiskt av två lag, men vi okrar inte skriva om de andra två matcherna eftersom att det var på plan B som det hände grejer.. hihi)

Sedan återvände vi till skolan och engelska. Mr K var på lite extra bra humör idag så han var generös och bjöd vissa utvalda på finfin massage. Han kan han.
Efter att vi överlevt svenskan på ett bra sätt drog vi ner på stadens torg utan F som tyvärr fortfarande är sjuk. På staden införskaffades en hel del saker, bland annat solbrillor, jackor och annat smått och gått! Sedan skulle väl kanske M ha införskaffat sig ett par nya jeans men tyvärr så sprack dom planerna pga en ännu okänd anledning ;)
Grattis till bullen också som fyller år idag. :)


Här har vi kanske den största förklaringen till varför vi inte vann?!
Innebandystjärnan själv var ju sjuk!

CIAO S.M.A.F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0