MÅNDAG DEN 23 MARS

Nu ska ni få veta lite mera om vad som hände igår. Igår fyllde alltså världens smartaste och den mest snabbtänkta personen i hela världen år, alltså S:et i den snygga kombinationen smaf. (Det där med att hon är världens smartaste och den mest snabbtänkta personen i världen, det får ni väl ta med en nypa salt hehe)

Efter skoldagen igår spred sig smaf åt alla håll och kanter i falu stad. Men senare på dagen lurade A hem S till kyrkbacken för att hon behövde "prata lite". sure babylår liksom. hihi. Hur som helst så tog sig S till kyrkbacken och där möttes hon inte bara av A:s glada face utan också, M:s, F:s J:s, och G:s. Efter ett tag fick hon också se L:s face efter att hon hade pratat klart i telefonen med pressen. S hade helt enkelt lurats till sitt egna lilla födelsedagskalas med kaka och ballonger. En fin fin present fick hon också, som förövring hänger på hennes vägg, nu. Men hela kalaset kunde ha gått åt pipan eftersom att vissa loggar in på facebook samtidigt som vissa chillar på stureplan / kyrkbacken. Fast allt gick ju bra tillslut som tur var. Och roligt hade vi :D

Senare fram mot kvällen drog S.M.A.J.L till fk och kikade på herrmatchen. OJojoj vilken match säger vi bara. Spännande var den allt och L och många fler vågade inte titta på slutet. Ibf:s hejarklack var självklart på plats och vissa var ju mer intresserade än andra. Falun vann iaf HURRA för det och HURRA till S som fyllde år igår.

Måndagen var helt klart en bra dag, bortsett från det svindåliga snö- slaksvädret såklart. Men inget är väl perfekt inte ens när smaf är i farten.






GÅRDAGENS OUTFIt:
ballong - hemköp
tshirt - 
present från M.A.J.L.F.G
byxor -
ännu okänt



se och lär fiddo haha




ciao s.m.a.f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0