TJENIXEN OCH HALLÅ IDAG ÄR DET FREDAG

Vad har vi hittat på idag kan man ju fråga sig?! A befinner sig fortfarande i skåneland och det kommer hon göra ända fram till söndag någon gång :)
Vår dag började iaf som vanlig med musik, F dök upp sen till anatomin där timern som vanligt sattes på för att vi skulle ha någonting att se fram emot liksom. Lektionen gick ganska så fort, vi började senare och slutade tidigare. Tummen upp för det.

L, G, S, M och F drog till mcdonalds på lunchen, eftersom att det serverades soppa i skolan och för att vi hade två timmars hål. En annan anledning till detta är helt enkelt för att det är fredag idag och då gäller det att festa till saker och ting, till och med skollunchen. Där var det skoj må jag säga. Vi fick se och höra typ världens största snytning. (blää). En plånbok försvann, något som vissa tyckte va en himla massa kul särskilt när den skulle plockas upp mellan en glasdörr och en fåtölj. På väg till mcdonalds trampade en ännu okänd person i hundbajs. (blä fast lite kul) Det finns fortfarande bajsfotavtryck kvar i snön ifall det är någon som vill upp och kika.

F konstaterade att hon typ hade ADHD eller något liknande och stack därför tillbaka till skolan innan oss och det fick hon allt sota för senare. Eller fick och fick det var väl bara otur att hon just skulle ringa oss när vi var i världens längsta tunneln och där det inte fanns så mycket täckning. Hon fick typ höra : "Hej det är m?! pshcsssshhhshshsh" typ 10 gånger.

Klockan halv två, då vi vanligtvis brukar sluta på fredagar, satt ID1A i en ring i sal 301. Vi lekte hela havet stormar och sen snackade vi en hel del om saker och ting. Konstigt tycker ni säkert men vaddå, detta ingår faktiskt i vår idrott och hälsa kurs.
F och G vann första pris i ett lotteri. Grattis.


  

Ciao s.m.a.f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0